Żonkaa
Fanka BB :)
Dziękuję, że pytaszJutro o 13.00. Ale mam totalnie wywalone. Może to jakiś mechanizm obronny, bo to nasz ostatni zarodek i po prostu staram się o tym nie myśleć. Odezwę się po, to jakąś datę sikania ustalimy
![]()
Trzymam kciuki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję, że pytaszJutro o 13.00. Ale mam totalnie wywalone. Może to jakiś mechanizm obronny, bo to nasz ostatni zarodek i po prostu staram się o tym nie myśleć. Odezwę się po, to jakąś datę sikania ustalimy
![]()
Moze ananas - jako symbol zagnieżdżeniaFak, te frytki nic nie dają. Musimy zamienić coś innego, coś takiego co przyniesie szczęście![]()
A Ty co? Gdzie wynik testu?Moze ananas - jako symbol zagnieżdżenia![]()
No może być i ananas, tylko ja będę mogła go zjeść dopiero koło 15 bo aktualnie nie mam na stanie.Moze ananas - jako symbol zagnieżdżenia![]()
Oby to były ostatnie nasze starania i w końcu będzie dobrze!!!Widzę że jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji! Choć obydwie pewnie wolałybyśmy w niej nie byćteż poroniłam w 9tc i tez właśnie rozpoczęłam 4 cykl starań po poronieniu. Wiek też mam taki sam
trzymam mocno kciuki!!
![]()
Nie mam testu wysikałam wszystko, dzisiaj temperatura w gorę deczko i
Tam coś jest!Nie mam testu wysikałam wszystko, dzisiaj temperatura w gorę deczko i
szkoda
Jeszcze test grubo po czasie wyszedł taki, że jeszcze 12 cykli temu już 7 rano bylabym w aptece po kolejnyale teraz wiem, że nie ma się czym jarać, czekam na dostawę, może przed okresem jeszcze coś siknę.
Tak ale to był test poranny z wczoraj rano i zauważyłam na nim to po kilku godzinach, więc to po prostu PRZYPAŁOWY TEST... dlatego spokojnie czekam na dostawę testów i nie stoje pod aptekąTam coś jest!![]()