nieznośne_poplątanie
Moderator
Przyszła mi dziś cala paka herbat Basilur.
Macie jakieś swoje ulubione herbaciane firmy? Ja przepadłam odkąd kilka lat temu spróbowałam Basilur Magic Nights. Już samym opakowaniem mnie kupili. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba nie. Teraz jest pierwsze czytanie. Chyba 3 czytania miały być.Tez wlaczylam obrady. Az mi serce wali z nerwow. Ten smiech kiedy mowia o bezskutecznych staraniach… Czy dzisiaj beda glosowali?
W związku z tym zarządzam przerwę w obradach forum baby boom na temat obrad sejmu RPNie mogę czytać tego, co piszecie o sejmie, bo już czuję, że mi ciśnienie skacze.![]()
Tak właśnie powiedział. W kaftan go i do szpitala psychiatrycznego.Czy ten gościu właśnie powiedział że zlepki komórek są trzymane w termosach i są wylewane do zlewów?!?! Nosz kurfa
W sumie jak by mialo byc glosowanie to pisowcy byliby obecni co do jednego.Chyba nie. Teraz jest pierwsze czytanie. Chyba 3 czytania miały być.
Zastanawiam sie, czy to co oni mowia wynika z glupoty czy niewiedzy i niezrozumieniu tej metody? Czy to i to?Tak właśnie powiedział. W kaftan go i do szpitala psychiatrycznego.
I tak nic im to nie da.W sumie jak by mialo byc glosowanie to pisowcy byliby obecni co do jednego.