Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja się ukrywam z testamiJa też tak robię. A najgorsze, że mąż zaczął widzieć kreski razem ze mną i też już ogląda pod różnym kątem i w różnym oświetleniu a potem sam mi psuje dodatkowo głowę jak coś gdzieś dojrzy...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja się ukrywam z testamiJa też tak robię. A najgorsze, że mąż zaczął widzieć kreski razem ze mną i też już ogląda pod różnym kątem i w różnym oświetleniu a potem sam mi psuje dodatkowo głowę jak coś gdzieś dojrzy...![]()
Statystyki pokazują, że nie warto sikać w lutymDokladnie- będę robić wszystko, co w mojej mocy- u mnie już owulaki ciemnieją, ale nie zdążę już chyba zatestowac w lutym![]()
Tylko nieraz?Dlatego ja podkreśliłam ze próbujesama nie raz odpalam latarkę żeby szukac cienia
![]()
Oo zmiana nicku! A ja się zastanawiałam kto tam lajkujeDokladnie- będę robić wszystko, co w mojej mocy- u mnie już owulaki ciemnieją, ale nie zdążę już chyba zatestowac w lutym![]()
No, już dawno o to pisałam i teraz akceptOo zmiana nicku! A ja się zastanawiałam kto tam lajkuje![]()
No właśnie miałam pisać, że mam wrażenie, że lepiej mi się testy ogląda zasłaniając światłoTylko nieraz?Ja zawsze i jak jest cień to zwykle właśnie pod latarką gościa nie widać
![]()
Ja też pisałam o zmianę nicku przed ponownym powrotem na forum, więc chyba w sierpniu czy we wrześniuNo, już dawno o to pisałam i teraz akceptzapomniałam o tym
![]()
Ja się ukrywam z testamibo mój mąż przeżywa bardziej niż ja
i boi się dwóch kresek
kawał chłopa, a taki delikatny
![]()
Taki mam planTrzymamy bardzo mocno kciuki, żeby prowadząca wątek zakończyła go w przytupemi z mężem będzie raźniej testować
Edit. To znaczy, że pierwszy test zrobisz dzień przed okresem?![]()