Aksamitka28
Fanka BB :)
Wygląda pozytywnieRano był test ale też miałam tylko płytkowy i było biało...a mega źle się czuje i postanowiłam zrobić jeszcze jeden no ale też został mi płytkowy ...i nie wiem czy one wszystkie też są wadliwe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wygląda pozytywnieRano był test ale też miałam tylko płytkowy i było biało...a mega źle się czuje i postanowiłam zrobić jeszcze jeden no ale też został mi płytkowy ...i nie wiem czy one wszystkie też są wadliwe?
U mnie taka sytuacja, więc nie wiem, czy działać dziś czy czekać do jutraU mnie dzisiaj owu i rano przed pracą pykłam, bo na wieczór biore acard, tak dla równowagi żeby byłoa maści nie kupowałam na siniaki.
A no nie wywiniesz, ale to wszystko dla Twojego i nie tylko Twojego dobra!teraz będą waruneczki do zagnieżdżenia prima sort
![]()
Dawaj znać jak tam po wizycie!A ja siedzę właśnie poczekalni na wizytę u nowego gina, którego bardzo dużo dziewczyn mi polecało i ma dużo dobrych opinii w necie i trochę jestem podekscytowana, czy się czegoś nowego dowiemczegoś, czego jeszcze się od Was nie dowiedziałam
chyba będzie trudno
A nie możecie oba dni?U mnie taka sytuacja, więc nie wiem, czy działać dziś czy czekać do jutra
No ja też mam takie zalecenia:rano, acard wieczorem
![]()
Ja bym działała i dziś i jutro. Nie wiem jak Wasza sytuacja. Ja się boję, że przegapcie owu i męczę faceta codziennieU mnie taka sytuacja, więc nie wiem, czy działać dziś czy czekać do jutra
No ja też mam takie zalecenia:rano, acard wieczorem
![]()
Może to dlatego, bo u nich trwało to o wiele dłużej. No dobra, jakoś ogarnę dziękiKażda sytuacja jest inna i niestety nie da się wszystkich leczyć jedną miarą. Dodatkowo drożność robi się z reguły po roku starań…. I też nie każdy ginekolog jest lekarzem od niepłodności, może specjalizować się w prowadzeniu ciąży i takie coś jak drożność nie jest w jego kompetencjach….
Mój w ostatnim cyklu jak mu powiedzialam ze test owu juz pozytywny to sam przychodzil rano przed praca i tak przez 3 dni działaliśmy.Ja bym działała i dziś i jutro. Nie wiem jak Wasza sytuacja. Ja się boję, że przegapcie owu i męczę faceta codziennie![]()
A nie możecie oba dni?![]()
Chyba na tym się skończy, że będzie dwudniowy maratonJa bym działała i dziś i jutro. Nie wiem jak Wasza sytuacja. Ja się boję, że przegapcie owu i męczę faceta codziennie![]()
A potem abstynencja 2 tygodnieMój w ostatnim cyklu jak mu powiedzialam ze test owu juz pozytywny to sam przychodzil rano przed praca i tak przez 3 dni działaliśmy.4 dnia juz sily niemialam
![]()
No wlasnie nie bo tylko 1 dzien dal mi odpoczynku i stwierdzil ze jeszcze musi po prawićA potem abstynencja 2 tygodnie![]()