Motylkowa!
Fanka BB :)
Suplementy kupuj przez internetObjechałam 2 apteki i obdzwoniłam 3 i nigdzie nie ma Swansonaa ja pomyślałam, że zaraz pojadę, kupię, nałykam się to może w weekend sobie wyproszę jakieś owocne trzonowanie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Suplementy kupuj przez internetObjechałam 2 apteki i obdzwoniłam 3 i nigdzie nie ma Swansonaa ja pomyślałam, że zaraz pojadę, kupię, nałykam się to może w weekend sobie wyproszę jakieś owocne trzonowanie
![]()
Nie takich paru, mam badań za 1200zł. Niech mi chociaż połowę zapisze, zawsze do przodu.Próbujjak tylko masz czas żeby wyczekać swoje w przychodzi to myślę że dla tych paru stówek warto
![]()
Jak najbardziej bym się umawiała, zawsze to parę groszy w kieszeniMyślicie, że warto umówić się do rodzinnego i próbować wyciągnąć skierowanie na jakieś badanie krwi? Mam zapisane 20 różnych i cóż, sumarycznie trochę kosztują. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy rodzinny będzie chciał współpracować czy nie?
Tak też zrobiłam, ale liczyłam, że już zaraz teraz kupie i coś dadzą.Suplementy kupuj przez internetnajtaniej i najlepszy wybór
![]()
Moja mi powiedziała ze skoro diagnostykę robiłam prywatnie to i badania teraz prywatnie…ale podeszlam potem inaczej. poszukalam czego przyczyna może byc konieczność badań i tak „wyludziłam”Myślicie, że warto umówić się do rodzinnego i próbować wyciągnąć skierowanie na jakieś badanie krwi? Mam zapisane 20 różnych i cóż, sumarycznie trochę kosztują. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy rodzinny będzie chciał współpracować czy nie?
Polecam stronki do sprawdzania gdzie dostepny jest lek-Objechałam 2 apteki i obdzwoniłam 3 i nigdzie nie ma Swansonaa ja pomyślałam, że zaraz pojadę, kupię, nałykam się to może w weekend sobie wyproszę jakieś owocne trzonowanie
![]()
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Wiem, że na wrześniówkach mnóstwo dziewczyn niestety to przechodziło kiedyś, ale nie chciałam tam o to pytać, by nie stresować innych. W którym to było tygodniu u Ciebie? I po jakim czasie udało się zajść w ciążę?Przepraszam, że się wtrącę, ale widzę że pytasz a też to przeszłam.
Miałam poronienie zatrzymane. Oprócz ustania objawów ciąży nie było nic więcej. Po czasie pojawiło się beżowe „plamienie”. Ale tutaj również nic nie ruszyło. Na wizycie okazało się że nic z tego nie będzie. Kolejnego dnia byłam już ze skierowaniem w szpitalu, najpierw badania - 2 lekarzy potwierdziło, następnie informacja że podadzą leki. Że być może obejdzie się bez zabiegu - ostatecznie go miałam. U mnie nie chciało ruszyć samo.
Trzymam kciuki za Ciebie, dasz radę! Kobieta jest siłą, mamy niezwykłą moc![]()
Gratuluje dobrych wynikówDostałam wyniki badań w kierunku trombofilii, tutaj jest w porządku. Dziś byłam też na wizycie u nowego ginekologa, generalnie obrazowo wszystko wygląda super i mam się zastanowić czy staram się dalej bez poważniejszej diagnostyki. A ewentualnie po trzeciej ciąży straconej ruszymy z dalszymi działaniami. Na razie czekam na okres, później zapiszę się na monitoring (choć nie wiem czy on coś wniesie), mąż też sprawdzi jakość spermy, a dalej zobaczę co życie przyniesie....
ja w pierwszej swojej klinice- której nie polecamTeraz się zastanawiam czy może nie uderzyć do ginekologa w przychodni, że chcę się starać o dziecko i chciałabym zrobić podstawowe badania. Nie mam żadnego rocket science tutaj, sam w sumie podstawowy pakiet, który na każdej stronie zaleca się kobietom planującym ciąże (przeciwciała, cukier, etc).