Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
U mnie 6 od pierwszego ślubuu mnie też 5![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 6 od pierwszego ślubuu mnie też 5![]()
a u nas w ogóle stresu nie było, mega zajawka przygotowaniami i ostatecznie bylismy baaaardzo zadowoleni ze wszystkiego. Tylko teść się obraził, bo mój mąż postanowił dobrać moje nazwisko do swojegoPiękneah, pamiętam te przygotowania do ślubu… był stres, ale emocje niezapomniane
![]()
a robilas testy owulacyjne wcześniej?Wiem, że Wam truje zajęte tyłeczki, ale potrzebuje porady. Ja czuję, że w tym marcu pójdę w końcu na monitoring ahahaha, jeśli się nie wydarzy nic po drodze .
Powiedzcie mi jeśli co drugi cykl.mam po ok 34 dni, a ja jestem w 6dc, to w którym się zapisać na wizytę? I czy jeśli lekarz w tym cyklu nie stwierdzi owu to dostanę coś na stymulacje? Czy w tym jeszcze? Nie do końca wiem jak to działa, bo nigdy nie byłam na monitoringu![]()
Dr. Piotr Piasny jest całkiem spoko. Wprawdzie widział u mnie pęcherzyk ciążowy przy becie 30 i sprzęt ma delikatnie mówiąc średni, ale przynajmniej jest konkretny i nie traktuje pacjentek taśmowo jak inni z LX (co niestety wiąże się z tym, że najczęściej są u niego opóźnienia i to dość spore). Ale uprzedzam, że może się wydawać gburowaty na pierwszy rzut oka. W rzeczywistości jeśli pójdziesz do niego na 2-3 wizytę to zauważysz, że wcale taki nie jestDziewczyny z Warszawy i okolic, czy macie do polecenia jakiegoś fajnego gina z luxmedu? Patrzę jacy się pokazują na apce, sprawdzam opinie i![]()
hahaha to zależyDziewczyny z Warszawy i okolic, czy macie do polecenia jakiegoś fajnego gina z luxmedu? Patrzę jacy się pokazują na apce, sprawdzam opinie i![]()