• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Dzień dobry, jeszcze w lutym ;) ja nadal krwawie. Dzisiaj 7dc. Zapisałam.sie do giną na 8 marca, to będzie 14 dc. Może coś już mi.powie, albo chociaż powie jak na przyszłość się zapisać poprawnie na ten monitoring. Pogoda do bani, ja już żyje w stresie ze nie dojdzie do seksu wtedy kiedy trzeba będzie jeśli owu ( głupia ja , wiem) a jeszcze kumpela okazało się, że jest w kolejnej ciąży, i niby z zaskoczenia a się bardzo cieszy, bo chciała też mieć więcej dzieci. Więc wiecie życzę jej jak najlepiej, ale ja już od września się staram i dalej nic. Już taki dołek mnie dopadł,że nie będzie mi dane znów zajść i rodzic ;(

reklama
Dziękuję @amusedxxx ! 💕 będę pamiętała ten wątek, bo w tym miesiącu zaczęłam się zaprzyjaźniać z 💉 🙈🥺
Już powoli dochodzę do wprawy 😂 jak boli podczas wbijania igły, to już wiem, że będzie krwiak 🙄 dzisiaj mnie tak zaczęło boleć i wbiłam gdzie indziej 😓 nie wiem, czy tak można, ale w tym złym miejscu już czuję małe zgrubienie i na pewno skończyłoby się krwiakiem 😔
Miłego dnia, trzymam kciuki za wszystkie testujące panie, bo ich jest duuuużo 🤞🏻

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry