Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale co to za różnica?Jaki miałyście progesteron przy antykoncepcji? Ja mam 0,571 ng/ml (lub 1,820 nmol/l) i nie wiem, czy to nie za dużo, jak na antykoncepcję hormonalną?
Ale do czego potrzebne Ci to badanie?Jaki miałyście progesteron przy antykoncepcji? Ja mam 0,571 ng/ml (lub 1,820 nmol/l) i nie wiem, czy to nie za dużo, jak na antykoncepcję hormonalną?
Nic szczególnego, po prostu zdziwiło mnie to, bo widziałam gdzieś w internecie, że jakaś babka miała progesteron <0,1 ng/ml przy antykoncepcji, a wg badań amerykańskich normą jest progesteron około 0,4 ng/mlAle co to za różnica?
Sama sobie zrobiłam w laboratorium Synevo, bo mam zespół policystycznych jajników i przy ostatnim badaniu krwi nie miałam badanego progesteronu, a to chyba ważny hormonAle do czego potrzebne Ci to badanie?
Bierzesz tabletki antykoncepcyjne, to badanie progesteronu jest lekko bez sensu.Sama sobie zrobiłam w laboratorium Synevo, bo mam zespół policystycznych jajników i przy ostatnim badaniu krwi nie miałam badanego progesteronu, a to chyba ważny hormon
Ale badanie hormonów przy antykoncepcji mija się z celem. Poza tym powinno się go badać w odpowiednich dniach cyklu aby coś wyczytać z wyniku.Sama sobie zrobiłam w laboratorium Synevo, bo mam zespół policystycznych jajników i przy ostatnim badaniu krwi nie miałam badanego progesteronu, a to chyba ważny hormon