Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że "Będziesz miłował Pana, Boga swego, całym swoim sercem, całą swoją duszą, całym swoim umysłem i całą swoją mocą. Drugie jest to: Będziesz miłował swego bliźniego jak siebie samego. Nie ma innego przykazania większego od tych (Mk 12, 28–31)."Szkoda ze Ciebie nie potraktowano tabletką Arthrotec, byłoby jednego mordercy mniej. A dzieci to dar od Boga a nie przedmiot. Może pora użyć mózgu i zastosowac antykoncepcje skoro średnio co rok masz takie przygody... chyba niedorozwiniecie mózgowe też posiadasz, w glowie sie nie mieści ze tacy ludzie są... Nie pozdrawiam!
Ja też mam Zamiar oddać dziecko i też uważasz że mam niedorozwinięcie umysłowe?Szkoda ze Ciebie nie potraktowano tabletką Arthrotec, byłoby jednego mordercy mniej. A dzieci to dar od Boga a nie przedmiot. Może pora użyć mózgu i zastosowac antykoncepcje skoro średnio co rok masz takie przygody... chyba niedorozwiniecie mózgowe też posiadasz, w glowie sie nie mieści ze tacy ludzie są... Nie pozdrawiam!
Szpital okno życia . Chyba , że ta Pani chce sprzedać .Zastanawia mnie, jak takie przekazanie dziecka miałoby według Ciebie wyglądać?
Nie chcesz dziecka, zostaw w szpitalu. Znajdzie się rodzina, która je adoptuje.
Szpital okno życia . Chyba , że ta Pani chce sprzedać .