• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Ja robię nocki i dla mnie to jest koszmar. Czasem idę ze łzami w oczach. A nocki i stres w cale nie pomaga 😡
Ja już mówię mężowi, że wolała bym robić u Niego na wykończeniówce ale mnie zatrudnić nie chce 😅
No nie, to ja biurowo 9-17, ale atmosfera, zadania, brak perspektyw itp nie pomagają w znalezieniu motywacji do pracy.

Szczególnie jak ostatnio się tak dziwnie czuję. Przed chwilą prawie zasłabłam robiąc sobie picie. A po rozwieszeniu prania odpoczywałam pół godziny. Niech już albo mi przejdzie, albo niech to będzie jakaś choroba, która też się zacznie i skończy.

No nie, to ja biurowo 9-17, ale atmosfera, zadania, brak perspektyw itp nie pomagają w znalezieniu motywacji do pracy.

Szczególnie jak ostatnio się tak dziwnie czuję. Przed chwilą prawie zasłabłam robiąc sobie picie. A po rozwieszeniu prania odpoczywałam pół godziny. Niech już albo mi przejdzie, albo niech to będzie jakaś choroba, która też się zacznie i skończy.
robiłaś żelazo i ferrytyne może ?

Witam :) proszę mnie zapisać na testowanie na 24.10 (29dc)
Może napiszę parę słów o sobie: jestem po 30tce, mam 2.5 letnią córkę. W ciąży byłam 4 razy (biochem 02.21r, udana 09.21-26.05 , 10.23 biochem,12.23r ektopowa)
Z mężem jesteśmy na etapie "będzie co będzie,ani się nie spinamy ani nie pilnujemy".
Trzymam kciuki za Wasze kreseczki i piękne fasolki na USG 🌈♥️
Robiłaś jakieś badania, czemu te Biochemy się trafiają ? Też jestem 12.23 ektopowa :(

Załączniki

• 5a6eb054-5e23-450f-b21b-7d41208a5539.jpeg
    5a6eb054-5e23-450f-b21b-7d41208a5539.jpeg
    41,1 KB · Wyświetleń: 107
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry