• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

no tak to u ciebie to nie ma sensu już całkiem , czyli w środę będziesz mieć jakieś 8 dpo to i tak bardzo wcześnie więc może nic nie wyjść . U mnie 2 razy pierwszy test wyszedł 11 dpo i to taki że myślę że nie każdy by wgl coś zauważył haha 😅
ale ja jestem zupełnie świadoma tego 😂 sama się śmieje, że jaki człowiek głupi że ma takie pomysły 🙈 mi pozytyw w udanej ciąży też wyszedł jakieś 4 dni przed okresem i była to mega słaba kreska… jak zrobiłam zeza i zamknęłam jedno oko i przechyliłam pod kątem to było cokolwiek widać 🤣🤣🤣🤣

Na razie się wstrzymuję ale na pewno w przyszłym tygodniu będę już sikać… zobaczymy jak długo wytrzymam 🙈🙈🙈

reklama
ale ja jestem zupełnie świadoma tego 😂 sama się śmieje, że jaki człowiek głupi że ma takie pomysły 🙈 mi pozytyw w udanej ciąży też wyszedł jakieś 4 dni przed okresem i była to mega słaba kreska… jak zrobiłam zeza i zamknęłam jedno oko i przechyliłam pod kątem to było cokolwiek widać 🤣🤣🤣🤣

Na razie się wstrzymuję ale na pewno w przyszłym tygodniu będę już sikać… zobaczymy jak długo wytrzymam 🙈🙈🙈
to czekamy na przyszły tydzień haha 😅

Ech… miałam iść dziś rano na badanie z krwi (tsh, homocysteina itp…). Specjalnie wieczorem nic nie jadłam…Obudziłam się, zdążyłam zmierzyć temp i mi krew z nosa poszła :/ nie wiem czy iść.. czy to będzie miarodajne…

Ja taki niski miałam jak robiłam proga chwile przed okresem, chyba dosłownie następnego dnia dostałam

Dzien dobry
🍁🍂
Nie odznalazlam posta ale widziałam, że pytalas o badanie 💩 na pasożyty.
Na ostatniej wizycie u immuno zaleciła właśnie mi takie badanie I poleciła OlimpiaMed z Łodzi. Słyszałaś może o tym laboratorium?
Jakoś nie mogę się przekonać do wysłania 💩 kurierem 😂

A i jak czytałam to zupełnie nie wiem co wybrać, oczywiście lek na wizycie nie powiedziała

W sobotę robiłam badania /druga f.cyklu/ tez zalecone przez nia i szykuje się na to gowno..tylko no jakoś nie mogę.. nigdy nie robiłam rakiego badania.

Tak jak najbardziej, obniżony testosteron może spowodować spadek libido
Mój robił też w sobotę badania i ma jakby niski testosteron, tzn szoruje po dnie ;) z libido też bez rewelacji.
Badanie partnera:
SmartSelect_20241014_084737_Samsung Notes.jpg
Czy któraś z Was zasięgała jakichś źródeł medycznych czy może to być powodem nieudanych ivf ?
Gdzieś czytałam że jak zarodki padają po 3 dobie to jest już to problem po stronie plemnika.

Dzien dobry
🍁🍂
Nie odznalazlam posta ale widziałam, że pytalas o badanie 💩 na pasożyty.
Na ostatniej wizycie u immuno zaleciła właśnie mi takie badanie I poleciła OlimpiaMed z Łodzi. Słyszałaś może o tym laboratorium?
Jakoś nie mogę się przekonać do wysłania 💩 kurierem 😂

A i jak czytałam to zupełnie nie wiem co wybrać, oczywiście lek na wizycie nie powiedziała

W sobotę robiłam badania /druga f.cyklu/ tez zalecone przez nia i szykuje się na to gowno..tylko no jakoś nie mogę.. nigdy nie robiłam rakiego badania.
to ja pytałam :)
Też byłam sceptycznie nastawiona, ale poczytałam o tym i to niby normalne, w diagnostyce też 💩 wysyłają.
Ja chyba się zdecyduje, bo dużo może wykryć takie badanie, ale czekam na koniec cyklu, żeby nie brać tego leku kiedy teoretycznie mogę być w ciąży. Ja z kolei słyszałam o laboratorium Allergen, tam chyba koło 250 taki pakiet kosztuje już z przesyłką.

reklama
Dziewczyny
A ja mam inny problem, myślicie że stosunek 3 dni przed owulacją da szansę na zapłodnienie? Tak nam się poukładało że tak wyszło że był 3 dni przed owulacją (nie potwierdzona, robione tylko testy owulacyjne). Teraz nie wiem czy w ogóle się nastawiać na jakiekolwiek testowanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry