Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem, za mną dwa poronienia w tym roku to też mam nadzieję że za trzecim razem się udaMoja 3 ciąża a widziałam pierwszy raz![]()
O ja też mam jutro 5+3. Jesteśmy na tym samym etapieJa z niecierpliwością odliczam do jutra do 16.45 . Wg apki będzie to 5+3 , mam nadzieję że cokolwiek będzie widać bo zwariuje naprawdę
Ja z niecierpliwością odliczam do jutra do 16.45 . Wg apki będzie to 5+3 , mam nadzieję że cokolwiek będzie widać bo zwariuje naprawdę
O ja też mam jutro 5+3. Jesteśmy na tym samym etapie![]()
Ja pierwszy dzień ostatniego okresu to 29 wrześniaA którego miałyście okres ostatni?
Według apki mam dziś 5+3 ale jak liczę sama to mi wychodzi 5+2, okres miałam 28.09
u mnie też, a z jakich korzystasz? Ja miałam okres 28.09 ostatni.u mnie między aplikacjami jest jeden dzień różnicy. One też różnie liczą
Mi flo pokazuję 5+3u mnie też, a z jakich korzystasz? Ja miałam okres 28.09 ostatni.
Mi ovufriend czy momly pokazuje 5+2 , a preglife 5+3
Ciąża plus pokazuje mi 5+1, flow 5+2, a preglife 5+2u mnie też, a z jakich korzystasz? Ja miałam okres 28.09 ostatni.
Mi ovufriend czy momly pokazuje 5+2 , a preglife 5+3