Bambi199027
Fanka BB :)
dziękuję . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Wiem że zrobiłam wszystko co mogłam .i witaminy ,heparyna ,acard i od wczoraj luteina..Mocno trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że będzie dobrze...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziękuję . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Wiem że zrobiłam wszystko co mogłam .i witaminy ,heparyna ,acard i od wczoraj luteina..Mocno trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że będzie dobrze...![]()
Trzymam kciuki za prawidlowy przyrost i progaTak,byłam .
Rano na wkładce miałam sporo brazowego śluzu. Narazie są znikome ilości. Czekam do 14 na wyniki i się bardzo stresuje.
To akurat jest wirusJa często przedmam „ciążowe” objawy, masakra. Kolejny cykl jest nasz!
U mnie w nocy rozkręcił się okres to wpisałam w apke że dziś drugi dzień cyklu. Aż mi się płakać chce bo tak liczyłam że się uda. Na otarcie łez kupiłam 3 testy ciążowe by czekały na lutyDziewczyny! Spokojnego dnia Wam życzę. @MamaR daj znać jak plamienie
No możesz plamić zamiast mieć okresu bo masz dużo prolaktynyU mnie w nocy rozkręcił się okres to wpisałam w apke że dziś drugi dzień cyklu. Aż mi się płakać chce bo tak liczyłam że się uda. Na otarcie łez kupiłam 3 testy ciążowe by czekały na lutyChoć nie wiem czy się będziemy starać bo mąż coś psioczy, że sił nie ma
Za tydzień mam wizytę u gin to zapytam czy to normalne, że od niedzieli plamie. Choć czat gpt mówi, że przy karmieniu piersią to normalne.
To byłabym już w 5dcNo możesz plamić zamiast mieć okresu bo masz dużo prolaktynyi te plamienie traktować jako okres.
Ładnie rośnieDziś 175. Niby w normie ale szału nie ma.