reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
My w tym cyklu też musimy odpuścić starania że względu na ten mój ból prawej strony brzucha.
Wczoraj byłam drugi raz na sorze,Bo w sobotę wieczorem miała atak bólowy. Wszystko wskazywało na zapalenie wyrostka robaczkowego. Zrobili mi usg, zrobili Tomografie komputerową jamy brzusznej i wszystko wyszło dobrze, badania krwi też w normie, jedynie crp 20, więc coś gdzie jest ale nie zapalne. Zrobili badanie ginekologiczne i tam tez wszystko okey. Nie wiedzą skąd ten ból. Mam antybiotyk teraz na tydzień taki na jelita i zobaczymy.

Jedynie na usg wyszło mi, że mam ślady wolnego płynu w zatoce Douglasa.
Wiecie co to może oznaczać ? Gin nie mówił, że to coś złego.
Płyn w zatoce Douglasa może świadczyć o przebytej niedawno owulacji.

@Patii26 usuń proszę serduszko...
Beta już tylko 62.
W ciągu 9 miesięcy trzeci raz to samo. Już z takimi lekami nie dało rady... Nie wiem czy są jakie kolwiek szanse. Serce mi pękło. Moja psychika już nie daje rady.
Tule mocno 😢 Musi być jakaś przyczyna czemu beta nie rośnie 😳 Może faktycznie za późno tą luteinę dostałaś, a powinnaś brać od owulacji ? Nie poddawaj się ! Wierzę że wkoncu się uda 🍀

Jak moja ciąża zatrzymała się w 6 tyg to dostałam krwawienia i sama się oczyściłam. Nie była potrzebna pomoc lekarzy. Oby u Ciebie też tak było.

A my mamy grype typu B
Czekam aż mąż przywiezie jeszcze testy combo .
Bo u młodego pozytywny test na grypę
W tym cyklu szkoda ze brałam latrezol jakbym wiedziała że tak wyjdzie to bym innaczej postąpiła.
Nie będę jeździć i roznosić grypy pewnie też bedziemy miec

reklama
Do góry