Patii26
Fanka BB :)
Ja codziennie mam skarpety, nie wyobrażam sobie w zimę latać bosoU mnie wlatują skarpety , widziałam kiedyś gdzieś że ,, ciepłe stopy to ciepła macica ,, także staram się w to wierzyć i w to że to coś pomoże haha![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja codziennie mam skarpety, nie wyobrażam sobie w zimę latać bosoU mnie wlatują skarpety , widziałam kiedyś gdzieś że ,, ciepłe stopy to ciepła macica ,, także staram się w to wierzyć i w to że to coś pomoże haha![]()
Fervex junior - ale ten jest do 12 roku życia.Za to ja jestem przykryta po samą głowę,a stopy musze mieć odsłonięte.
Inaczej nie zasnę.
Kurcze jakie macie sposoby na grypę u chłopca 13 lat .
Oczywiście bylismy u lekarza mamy leki ,ale czym złagodzić objawy .
Daje na zmianę paracetamol i ibuprofen.
Inhalacje ..
Herbata miód cytryna nie za słodkie.
Męczy się okropnie.
Grypa jest okropna .
Ja miałam kiedyś tak niskie ciśnienie, z resztą do dzisiaj mam ,że mi non stop zimno jestJa codziennie mam skarpety, nie wyobrażam sobie w zimę latać boso![]()
Jak to, jazda na sankach, łyżwach itp to coś wspaniałegoja mam tak że jest mi zimno w stopy , ale jak się kładę do łóżka to nagle mi gorąco i zazwyczaj jak nawet usnę w skarpetach to mimowolnie je ściągam w nocyale nienawidzę zimy ,kto to wgl wymyślił
![]()
To ilu dniowe masz cykle od sierpnia? No myślę że to nie menopauza jeszcze@Patii26 możesz mi wpisać.
Dostałam go wczoraj . Wgl od sierpnia dostaje go szybciej. Do sierpnia był 20tego a z miesiąca na miesiąc przychodzi szybciej , teraz jest 13 stycznia może wgl mi zaniknie ?
Wgl może tak menopauza się objawia ?![]()
Skoro zawsze miałas 20 dnia miesiąca okres to czyli zawsze masz regularne cykle 30-31 dni ? Bo jakbyś miała więcej lub mniej to zawsze co miesiąc okres będzie innego dnia miesiąca .@Patii26 możesz mi wpisać.
Dostałam go wczoraj . Wgl od sierpnia dostaje go szybciej. Do sierpnia był 20tego a z miesiąca na miesiąc przychodzi szybciej , teraz jest 13 stycznia może wgl mi zaniknie ?
Wgl może tak menopauza się objawia ?![]()
Co Ty opowiadasz ?Ja miałam kiedyś tak niskie ciśnienie, z resztą do dzisiaj mam ,że mi non stop zimno jest. Do rzeczy w lato ciepłe palące słońcem , 17 lat wstecz a ja kurtka zimowa na dworzu
![]()