Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie, dostaniesz dokładny opis. Zadzwoń do przychodni i dopytaj, mi na maila przesyłali. Mnie na początku też nie poinformowaliTe dane lekarz wrzuca w program komputerowy, który wykaże prawdopodobieństwa chorób genetycznych oraz ryzyk związanych z wczesniejszym porodem czy zatrzymaniem rozwoju płodu. Dopiero dostanieszbte informacje pewnie za 2 czy 3 tygodnie. Nie informowali cie o tym?
Nie da się nic stwierdzić z tych wyników. Lekarz musi je przeliczyć. Poczekaj spokojnie.Dziewczyny wizyta u lekarza za 2 tygodnie, wczoraj miałam pierwsze prenatalne. Z USG wszystko dobrze, ale nie potrafię rozgryźć tematu krwipomóżcie czy wszystko dobrze
![]()
Nie da się nic stwierdzić z tych wyników. Lekarz musi je przeliczyć. Poczekaj spokojnie.![]()
właśnie mnie nie poinformowaliDokładnie, dostaniesz dokładny opis. Zadzwoń do przychodni i dopytaj, mi na maila przesyłali. Mnie na początku też nie poinformowali![]()
Ja też się dowiedziałam o tym z tego forumwłaśnie mnie nie poinformowalimoja pierwsza ciąża więc trochę panikuje
dzięki dziewczyny za pomoc
![]()