Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Owulacja?Mnie dzisiaj boli lewy jajnik, aż pachwina zastyga.
Ja od wczoraj praktycznie cały dzień czuję lewy jajnik. Bez bólu, bardziej jako lekki ucisk, smyranie. Nie nastawiam się, bo do testowania zostało mi jeszcze sporo czasu, ale pamiętam, że trochę podobnie czułam się z Pierwszym Purchlakiem. Nie pomaga to, że młoda zaczęła gadać do mojego brzucha "No, wychodź już, ile można na ciebie czekać!"Mnie dzisiaj boli lewy jajnik, aż pachwina zastyga.
Teoretycznie okres mam mieć za 9/10 dni także jest to niemożliwe , chyba ,że późniejszą i później okres będzie.Owulacja?![]()
Kocham te określenia ... Pierwszym PurchlakiemJa od wczoraj praktycznie cały dzień czuję lewy jajnik. Bez bólu, bardziej jako lekki ucisk, smyranie. Nie nastawiam się, bo do testowania zostało mi jeszcze sporo czasu, ale pamiętam, że trochę podobnie czułam się z Pierwszym Purchlakiem. Nie pomaga to, że młoda zaczęła gadać do mojego brzucha "No, wychodź już, ile można na ciebie czekać!"![]()
Po porodzie awansowała na Wielką WszechmlecznąKocham te określenia ... Pierwszym Purchlakiem.
O, to polecam zrobićAni razu...
Ja robię z pakietu, gin mi wystawia skierowanieA jak ogarnąć takie badanie piersi?
Do kogo się udać, z kim rozmawiać?