penguinlicious
Moderator
Wróć! O ile będzie potrzebny następny raz 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrząc na to,że ten pęcherzyk dotrwał do poniedziałku to jak nic będzie z tego ciążWróć! O ile będzie potrzebny następny raz![]()
Super! Trzymam mocno kciukiUlżyło mi, bo to znaczy, że letrozole na mnie dobrze zadziałał i Ovi też, więc następnym razem będę spokojniejsza![]()
Trzymam mocno kciuki i czekamyU mnie piękne ciałko żółte, także owulacja potwierdzonaJestem wobec tego 1dpo i zaczynam sprawdzać jak się wypłukuje Ovi (pierwszy raz będzie po 72h).
No szkoda, dlatego ja kupiłam 10 szt, tak to robiłam paskowe z Rossmana od 11 dc i dopiero jak miałam wątpliwość czy jest skok czy nie to wtedy stosowałam i miałam wtedy pewność.Szkoda że te testy są takie drogie
Ja też je chowamWstałam z wielkim bólem brzucha, okres chyba przyjdzie wcześniej także raczej nie trafiliśmy w owulacjęmuszę pomyśleć o tych testach tylko kuuurde, przy teściowej ciężko będzie sikać i gdzieś to trzymać.
Chyba będę musiała tak zrobić, mam jedną taką ciemnąJa też je chowampamiętam jak mój szwagier (mieszkam z siostrą i z jej mężem i córką i naszym tatą -obydwie w trakcie budowy-nie pytajcie
)
Znalazł raz test owulacyjny z kreseczką to chodził i przeżywał,która jest w ciąży i jeszcze było lato(parę lat temu) i obie piwo z sokiem piłyśmy.
Może załóż sobie jakąś ciemną kosmetyczkę,tam schowaj wszystkie gadżety ,testy, pojemniczki itd. i ją po prostu zabieraj do waszej sypialni ze sobą. Chłop Ci tam nie będzie patrzył bo pomyśli,że kosmetyki a teściowa podobnie