reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
U mnie peak był w niedzielę rano.wieczorem śluz z nitkami krwi.wiec myślałam,że ta owulacja była już wtedy.ale dziś rano znów śluz z krwią i w pracy bolało mnie podbrzusze 🙈 także już zgłupiałam totalnie.dobrze,że jutro mam ginekologa na 16 to może powie mi coś więcej,czy ta owulacja faktycznie była czy tylko testy zrobiły mnie w balon

U mnie żadnych objawów ciąży ani zbliżającego się okresu 🤭 Jedynie straszne zmęczenie. Jak w poprzedniej ciąży pracowałam praktycznie do końca to teraz nie pogardziła bym L4 od początku 🤣

Wstałam z wielkim bólem brzucha, okres chyba przyjdzie wcześniej także raczej nie trafiliśmy w owulację 🥲muszę pomyśleć o tych testach tylko kuuurde, przy teściowej ciężko będzie sikać i gdzieś to trzymać.

Wstałam z wielkim bólem brzucha, okres chyba przyjdzie wcześniej także raczej nie trafiliśmy w owulację 🥲muszę pomyśleć o tych testach tylko kuuurde, przy teściowej ciężko będzie sikać i gdzieś to trzymać.
Ja też je chowam 😂 pamiętam jak mój szwagier (mieszkam z siostrą i z jej mężem i córką i naszym tatą -obydwie w trakcie budowy-nie pytajcie 🫣😂)
Znalazł raz test owulacyjny z kreseczką to chodził i przeżywał,która jest w ciąży i jeszcze było lato(parę lat temu) i obie piwo z sokiem piłyśmy.
Może załóż sobie jakąś ciemną kosmetyczkę,tam schowaj wszystkie gadżety ,testy, pojemniczki itd. i ją po prostu zabieraj do waszej sypialni ze sobą. Chłop Ci tam nie będzie patrzył bo pomyśli,że kosmetyki a teściowa podobnie

reklama
Ja też je chowam 😂 pamiętam jak mój szwagier (mieszkam z siostrą i z jej mężem i córką i naszym tatą -obydwie w trakcie budowy-nie pytajcie 🫣😂)
Znalazł raz test owulacyjny z kreseczką to chodził i przeżywał,która jest w ciąży i jeszcze było lato(parę lat temu) i obie piwo z sokiem piłyśmy.
Może załóż sobie jakąś ciemną kosmetyczkę,tam schowaj wszystkie gadżety ,testy, pojemniczki itd. i ją po prostu zabieraj do waszej sypialni ze sobą. Chłop Ci tam nie będzie patrzył bo pomyśli,że kosmetyki a teściowa podobnie
Chyba będę musiała tak zrobić, mam jedną taką ciemną 😅 to sobie tam pochować wszystko. A jak wy robicie testy? Codziennie, kilka razy dziennie? Jaka marka testów? 🙃jestem w to zielona a wkurzają mnie te nieregularne cykle.

Do góry