krasulkaa
Fanka BB :)
Sprawdzone przeze mnie - z domowego laboratorium najbardziej mi odpowiadają i dobrze pokazują peakJakie masz?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdzone przeze mnie - z domowego laboratorium najbardziej mi odpowiadają i dobrze pokazują peakJakie masz?![]()
Może owulacja Ci się przesunęła i to było plamienie implantacyjne..?Tak, test negatywny. Wieczorem dostalam okres, ale jakiś dziwny i w sumie juz sie orawie skonczyl. Normalnie okres trwa 4-6 dni duzo krwi i skrzepów. A tym razem ani jednego skrzepa i duzo mniej krwi. Przepraszam że dopiero dziś odpisuje, ale mój syn ma zapalenie ucha i wczoraj roznosił wszystko co stanęło na jego drodze
![]()
Ja mam dodatni hpv 16 a cytologia jest dobra. 90% zakażeń kończy się bez żadnych dalszych historii, głowa do góryJa chyba będę musiała jednak przejść na ławeczkę. Podczas ostatniej wizyty u ginekologa była akcja dotycząca świadomości raka szyjki macicy. W związku z tym można było pobrać sobie wymaz na onkogenne hpv w atrakcyjnej cenie. Skorzystałam bo dlaczego nie. Wynik niestety dodatni. Obecnie czekam aż dorobią mi cytologię, kolejna konsultacje z ginekologiem mam na początku marca. Najpewniej skieruje mnie na kolposkopie. W tej sytuacji myślę, że rozsądnie będzie poczekać do tej wizyty żeby wiedzieć czy możemy nadal się starać czy póki co trzeba odpuścić.
Cześć! To jest dzisiaj. Jeśli test wyjdzie/wyszedł Ci pozytywny, to trochę mija się z celem zapisywaniaProszę o zapisanie na 5 luty![]()
Uważam tak samo.tym bardziej,że test wyszedł już pozytywny.Cześć! To jest dzisiaj. Jeśli test wyjdzie/wyszedł Ci pozytywny, to trochę mija się z celem zapisywania![]()
Dzięki ! Potrzebuje teraz takich historiiJa mam dodatni hpv 16 a cytologia jest dobra. 90% zakażeń kończy się bez żadnych dalszych historii, głowa do góry![]()
Super! To dawaj znać, co powieUważam tak samo.tym bardziej,że test wyszedł już pozytywny.
Ja czekam na wizytę u ginekologabędę u niego pierwszy raz i jestem ciekawa czy powie coś konkretnego.pracuje też w klinice leczenia niepłodności,więc mam nadzieję,że dostanę jakieś konkretne informacje od niego
Prosiłam o wpis przed wykonaniem testu dzisiejszego, ale jak już jestem po to nie dodawajcie mnie. Zostanę poczytać komentarzeUważam tak samo.tym bardziej,że test wyszedł już pozytywny.
Ja czekam na wizytę u ginekologabędę u niego pierwszy raz i jestem ciekawa czy powie coś konkretnego.pracuje też w klinice leczenia niepłodności,więc mam nadzieję,że dostanę jakieś konkretne informacje od niego
Możesz zostać z nami do czasu pozytywnej betyProsiłam o wpis przed wykonaniem testu dzisiejszego, ale jak już jestem po to nie dodawajcie mnie. Zostanę poczytać komentarze