reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Wiele razy czytałam na forum że mimo suszy jednak była ciąża więc zawsze jest szansa!
Może jednak nie wszystko stracone. Praktycznie od drugiego dnia po owulacji utrzymuje mi się lekkie ciągnięcie w brzuchu i ból po bokach krzyża - no nie da się przez to leżeć, bo ciągle coś uwiera, w każdej pozycji. No a dzisiaj musiałam się ewakuować ze sklepu, bo nagle dopadły mnie duszności. Wytoczyłam się na powietrze, a tu zonk - okazuje się, że nie jestem w stanie wziąć głębokiego wdechu, jakby zmniejszyła mi się pojemność płuc. Przy pierwszym purchlęciu miałam to samo, ale powtarzam sobie, że nie mogę się nakręcać. Termin miesiączki mam za 6 dni. Póki co od wczoraj doszło mi pobolewanie mięśni i stawów, bez gorączki. Może po prostu przemęczyłam organizm, także spokojnie czekam... Chociaż kusi, żeby w poniedziałek się przetestować.

reklama
Dziewczyny miałyście tak? Jestem w 11 DC a testy zamiast ciemnieć lub utrzymywać się w miarę na jednym poziomie to jaśnieją. Wklejam foto

Załączniki

• Screenshot_20250209-095749.png
    Screenshot_20250209-095749.png
    75,8 KB · Wyświetleń: 86
W sumie szkoda, że nie możesz gdzieś na jakiś monitoring podskoczyć, żeby zobaczyć czy faktycznie cykl bezowulacyjny czy jakiś dłuższy 🤔
Ciężko bo teraz ostatni tydzień pracuje przed urlopem a pewnie zanim znajdę ginekologa to okres przyjdzie 🫣

Dziewczyny miałyście tak? Jestem w 11 DC a testy zamiast ciemnieć lub utrzymywać się w miarę na jednym poziomie to jaśnieją. Wklejam foto
Tak ja potrafię rano mieć jasny a po południu ciemny 🤣 ale u mnie te testy się raczej nie sprawdzają przy pcos.w 12 DC pokazał się pik który nim nie był a teraz wgl wychodzą w cały świat więc pozostaje mi czekać do środy na USG czy pęcherzyk pękł.

reklama
Tak ja potrafię rano mieć jasny a po południu ciemny 🤣 ale u mnie te testy się raczej nie sprawdzają przy pcos.w 12 DC pokazał się pik który nim nie był a teraz wgl wychodzą w cały świat więc pozostaje mi czekać do środy na USG czy pęcherzyk pękł.
Spróbuję zrobić jeszcze popołudniu zobaczymy co pokażą kolejne🙈

Do góry