• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ogólnie są i tańsze zamienniki Lady Compa, np. Pearly, cyclotest.
Nie jakoś wybitnie tańsze, ale tam ciut mniej za nie chcą.
Jest jeszcze temdrop. Jest tańszy i mierzy temperaturę automatycznie więc wydaje się wygodniejszy. Pytanie tylko czy te pomiary są miarodajne, ponieważ jest to opaska na przedramię. No i nie wiem czy można do aplikacji wprowadzać dane o śluzie itd.

reklama
Jest jeszcze temdrop. Jest tańszy i mierzy temperaturę automatycznie więc wydaje się wygodniejszy. Pytanie tylko czy te pomiary są miarodajne, ponieważ jest to opaska na przedramię. No i nie wiem czy można do aplikacji wprowadzać dane o śluzie itd.

O, a tego Tempdrop nie znam.
Osiemset złotych z hakiem to już znacznie lepiej niż LadyComp. Aż z ciekawości poczytam, ale ja to szczerze używam tyle co termometr owulacyjny za 5 dych jakiś tam. 😅

@xewee - no szybko, ale mnie moje podwozie nigdy nie zdziwi, bo lubi takie numery. 🤡
W sumie bym nie robiła testów owu tak wcześnie, ale nie mogłam się wczoraj wyprostować z powodu bólu prawego jajnika i tak mnie podkusiło żeby zrobić test. 🤔

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry