xewee
Moderator
Myślę,że trzeba posłuchać ginekologaRobiłam betę w weekend i przyrasta prawidłowo. Ale mnie to jakoś martwi, że tak powoli rośnie. Ginekolog mi mówiła, żebym już więcej nie badała tylko czekała do wizyty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślę,że trzeba posłuchać ginekologaRobiłam betę w weekend i przyrasta prawidłowo. Ale mnie to jakoś martwi, że tak powoli rośnie. Ginekolog mi mówiła, żebym już więcej nie badała tylko czekała do wizyty
Nie martw się na zapas.Robiłam betę w weekend i przyrasta prawidłowo. Ale mnie to jakoś martwi, że tak powoli rośnie. Ginekolog mi mówiła, żebym już więcej nie badała tylko czekała do wizyty
Ja też już sobie wyobrażam takie rzeczyFaceci już tak mają, że tych emocji tak nie pokazują, często dusza to wszystko w sobie...
U nas jest tak, że ja zachodzę w ciążę można powiedziec właśnie z takich strzałów, ale co z tego
Ogólnie właśnie wracałam że sklepu i miałam duże przemyślenia, że chyba ta moja chęć posiadania dziecka wybiega ponad normy, nie wiem jak Wy ale ja ciągle o tym myślę, łapie się na tym, że w głowie widzę jak spaceruje z dzieckiem, jak ono już jest...a przecież ja już mam dzieci i ktoś by powiedział " wariatka", a to moje pragnienie dziecka jest tak duże, jakby to miało być pierwszetrochę mnie to męczy.
Ja bum pewnie jeszcze raz zbadała przyrost a później już czekała na wizytę.Myślę,że trzeba posłuchać ginekologakiedy planujesz wizytę?
W kupie siłaJa też już sobie wyobrażam takie rzeczymyślami jestem przy ogłaszaniu ciąży, pierwszych wakacjach itp. Więc obie jesteśmy wariatki.
Na kiedy cię wpisać?Może i ja zatestuje w tym miesiącudzisiaj 24dc. Dla mnie to o tyle ciężki czas, że pierwszy raz miałam wyraźne objawy owu. W marcu poroniłam po 7 latach starań, także czekam na te dwie kreski bardzo.
Dziewczyny, a czy magnez jest ważny do utrzymania ciąży ? Bo ja nigdy magnezu nie suplementowałam.Uwielbiam was
Przeczytałam to leżąc właśnie z nogami do góry to mówię do męża "chodź pomóż, przeżuć mnie parę razy i dla pewności potrząśnij za kostki głową w dół!"
Znacie jeszcze jakieś ciekawe teorie? Biorę już magiczny magnez, od dziś leżę z du*ą w górze i fikołki robię, kto da więcej?
Jak dla mnie ciemniejsza niż wczorajszy duszekDziewczyny, ciemnieje trochę ta kreska? Pójdę na betę, ale już mam złe przeczucia... Na górze z wczoraj, na dole z dzisiaj. Wybaczcie moje czarnowidztwo![]()
Hahahaha, no teraz to mi humor na maksa poprawiłaśMój kiedyś stwierdził,że trzeba dmuchnąć żeby lepiej zassałowszystko miał na twarzy,nie polecamy
![]()