reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Dziewczyny przypomnijcie jakie testy owulacyjne kupujecie? Coś mi te moje nie ciemnieją, a wydaje mi się, że już powinny.

@Usagitsukino a czy internista nie czepiał się o wypisanie bety i progesteronu? :D bo ja jednak złapałam termin i lekarz do mnie,że przepisze mi, ale nie powinnien bo góra się czepia ich 😅 i powinnien to ginekolog lub endokrynolog przepisywać.
Właśnie w ogóle nie, napisałam tylko, że zrobiłam test i poproszę skierowanie i dostałam od ręki. Aczkolwiek wielokrotnie zdarzyła mi się odmowa na inne badania, więc pewnie zależy na kogo się trafi

Właśnie w ogóle nie, napisałam tylko, że zrobiłam test i poproszę skierowanie i dostałam od ręki. Aczkolwiek wielokrotnie zdarzyła mi się odmowa na inne badania, więc pewnie zależy na kogo się trafi
Muszę spróbować! A orientujesz się czy położna też może wystawić skierowanie na betę i progesteron? Chce sobie badać co cykl bo kurde w poprzednim prozek był ładny i nie było plamienia a martwię się o to, że będzie niski i znowu pojawi się plamienie :( także kontrolnie chce narazie co cykl, 8 dni po piku 😅

reklama
Kurde dziewczyny ja coraz bardziej watpie w ludzi 😡 Powiedzialam kolezance ze jestem po poronieniu.. i ze zaczeslismy ponowne starania.. i ona do mnie czy ja sie dobrze czyje.. tak po 1 porodzie w 27 tc mowilam ze nie chce juz kolejnego dziecka ale z biegiem czasu zmienilo mi sie podejcie i zapragnelam jednak kolejne no i jak wiedzie stalo sie tak ze ciaza zakonczyla sie poronieniem.. uderzylo mnie to kolosalnie wiadomo... a ona mi mowi ze to nie powazne z mojej strony ze jakby ona byla nie zdatna do ciazy to by sie na moim miejscu juz nigdy nie zdecydowala a ja po 2 porazkach i miesiac po poronieniu chce kolejne.. chyba wlasnie dostala awans na liste „ nie warto miec taka kolezanke” ..🫠

Do góry