Nicky95
Fanka BB :)
Normalnie bym się cieszyła, że też coś widzicie ale to w jaki sposób test „się robił” sprawia, że totalnie się tym nie ekscytujęCoś jest, wzięłam jasność na maksa i rysuje się kreska.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normalnie bym się cieszyła, że też coś widzicie ale to w jaki sposób test „się robił” sprawia, że totalnie się tym nie ekscytujęCoś jest, wzięłam jasność na maksa i rysuje się kreska.
easyhome, akurat jeśli chodzi o testy owulacyjne to uważam że super się wybarwiająDziewczyny przypomnijcie jakie testy owulacyjne kupujecie? Coś mi te moje nie ciemnieją, a wydaje mi się, że już powinny.
Domowe laboratoriumDziewczyny przypomnijcie jakie testy owulacyjne kupujecie? Coś mi te moje nie ciemnieją, a wydaje mi się, że już powinny.
Ja już się ostatnio cieszyłam, że „nauczyłam” się siebie bo ostatnie kilka miesięcy schemat się powtarzał, a ten cykl to znowu jedna wielka zagadkaOdkąd się staramy to obserwuje mocno swoje cykle i każdy jest zupełnie inny![]()
Właśnie w ogóle nie, napisałam tylko, że zrobiłam test i poproszę skierowanie i dostałam od ręki. Aczkolwiek wielokrotnie zdarzyła mi się odmowa na inne badania, więc pewnie zależy na kogo się trafi@Usagitsukino a czy internista nie czepiał się o wypisanie bety i progesteronu?bo ja jednak złapałam termin i lekarz do mnie,że przepisze mi, ale nie powinnien bo góra się czepia ich
i powinnien to ginekolog lub endokrynolog przepisywać.
Muszę spróbować! A orientujesz się czy położna też może wystawić skierowanie na betę i progesteron? Chce sobie badać co cykl bo kurde w poprzednim prozek był ładny i nie było plamienia a martwię się o to, że będzie niski i znowu pojawi się plamienieWłaśnie w ogóle nie, napisałam tylko, że zrobiłam test i poproszę skierowanie i dostałam od ręki. Aczkolwiek wielokrotnie zdarzyła mi się odmowa na inne badania, więc pewnie zależy na kogo się trafi
Mi zawsze szybko ruszały te z easyhome. Ale czekałam aż czynnik podejdzie do góry i wyciągałam.ale też Ci tak szybko idzie ten pasek ? zawsze jak miałam w tym pakiecie to mi ruszał dopiero po tych 10 sekundach