niezapominajka876
Fanka BB :)
Też mam taki plan! Wychaczyc owulację z testów, po tygodniu progesteron, później czekam do 31 majaJa to postaram się najwcześniej się testować 2 dni przed planowaną @chociaz pewnie i tak nie wytrzymam
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mam taki plan! Wychaczyc owulację z testów, po tygodniu progesteron, później czekam do 31 majaJa to postaram się najwcześniej się testować 2 dni przed planowaną @chociaz pewnie i tak nie wytrzymam
![]()
Jedziemy na jednym wózku. Przetrwamy to Kochana!Ja też dzisiaj zatestowałam, bo chciałam wiedzieć, czy odstawić duphaston i biało, więc kolejny cykl nieudany... Mam łzy w oczach, ale muszę dać radę, bo jestem w pracyDobrze, że jesteście to jakoś raźniej
![]()
Może to był jakiś skrót myślowy, sama nie wiem. Ślad po implancie? Faktycznie mam zaznaczoną na tych zdjęciach taką małą kropkę. Coś tam mówiła, że może to być ślad po jakimś ciałku kierunkowym równie dobrze ? Ale mogę przekręcać. Generalnie mam zaufanie do tej lekarki, szczególnie po poprzednich przejściach, a przerobiłam innych lekarzy kilkunastu![]()
Tak, też zawsze dostaję opis, użyła określenia bodajże "(słowo, którego nie pamiętam) 1 mm odpowiadającemu pęcherzykowi"... No było to generalnie widać dobrze, więc nie okłamała mnie. Ale też jestem przekonana, że gdybym to badanie robiła w przychodni, do której kiedyś chodziłam to tam nie byłoby widać nic, bo mieli jakieś stare USG. Żałuję trochę, że nie pojechałam na betę jak wyszedł mi test, bo nie wiem jaka mogła być w najwyższym momencie, ale też prawda jest taka, że nic by mi to nie dało...Brzmi jeszcze dziwniej.
Ale może faktycznie czegoś nie zrozumiałaś.
Dlatego ja lubię jak lekarz daje wydruk z opisem wizyty USG gdzie mam wszystko czarno na białym. I w domu na spokojnie mogę sobie wszystko dokładnie przeanalizować
W sumie to tyczy się każdego lekarza
ja byłam u gina jak już wiedziałam, że nic z tego bo beta spadła do 70 i pokazywał mi na usg miejsce ,gdzie zaczęła się ciąża’ i to była taka kropeczka. W szoku byłam, że przy takim wyniku coś w ogóle było widaćTak, też zawsze dostaję opis, użyła określenia bodajże "(słowo, którego nie pamiętam) 1 mm odpowiadającemu pęcherzykowi"... No było to generalnie widać dobrze, więc nie okłamała mnie. Ale też jestem przekonana, że gdybym to badanie robiła w przychodni, do której kiedyś chodziłam to tam nie byłoby widać nic, bo mieli jakieś stare USG. Żałuję trochę, że nie pojechałam na betę jak wyszedł mi test, bo nie wiem jaka mogła być w najwyższym momencie, ale też prawda jest taka, że nic by mi to nie dało...![]()
U mnie tak 24-27 dniDziewczyny, jak długie macie cykle? Ja mam mega krótkie i potrafię mieć dwa okresy w jednym miesiącu![]()