Peppcia
Fanka BB :)
U mnie między 25-29 dni przy czym te 25-26 dni pojawia się co kilka cykli, przeważnie jest to 27-29 dniDziewczyny, jak długie macie cykle? Ja mam mega krótkie i potrafię mieć dwa okresy w jednym miesiącu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie między 25-29 dni przy czym te 25-26 dni pojawia się co kilka cykli, przeważnie jest to 27-29 dniDziewczyny, jak długie macie cykle? Ja mam mega krótkie i potrafię mieć dwa okresy w jednym miesiącu![]()
27-35 dniDziewczyny, jak długie macie cykle? Ja mam mega krótkie i potrafię mieć dwa okresy w jednym miesiącu![]()
23-26 dni. Ile dniowe masz?Dziewczyny, jak długie macie cykle? Ja mam mega krótkie i potrafię mieć dwa okresy w jednym miesiącu![]()
ja mam podobnieNajczęściej 28-32.ale zdarzają się też 42dni![]()
Ja poroniłam 14.02, krwawić zaczęłam dzień wcześniej i robiłam testy z czystej ciekawości i pozytyw wyszedł mi 25.02 czyli wypadałoby, że "normalnie" w 14dc była owulacjaJa mam 26/27 najczęściej, ale sporadycznie są 28/29. Ostatnio właśnie miałam 26 najwięcej i tu mam do was pytanie kiedy mogłabym zacząć testy owu bo dzisiaj już mam bardzo skąpe krwawienie (dzisiaj wypada 6dc) w kalendarzyku pokazuje mi owu 14dc (to by było za 8dni) sugerować się nim? Zwykle mi się sprawdzało, ale wiadomo po poronieniu ten organizm inaczej funkcjonuje pewnie
Ja bym zaczęła robić kolo 9 dnia. Mi przy takich cyklach PIK wyłapywało kolo 11 dniaJa mam 26/27 najczęściej, ale sporadycznie są 28/29. Ostatnio właśnie miałam 26 najwięcej i tu mam do was pytanie kiedy mogłabym zacząć testy owu bo dzisiaj już mam bardzo skąpe krwawienie (dzisiaj wypada 6dc) w kalendarzyku pokazuje mi owu 14dc (to by było za 8dni) sugerować się nim? Zwykle mi się sprawdzało, ale wiadomo po poronieniu ten organizm inaczej funkcjonuje pewnie
Ja mam zwykle 29-30 dni, teraz się zastanawiam czy w ogóle będzie owulacja bo ten okres bardzo skąpy byłja mam podobnie![]()