loumarie
Fanka BB :)
W jakie dni było działane? U nas w sumie tylko 2 razy było xD w dzień piku i dzień po![]()
1x przed peakiem ale nie odnotowałam który to był dzień, jakoś bezpośrednio przed + 2x w 11dc czyli 3 dni po najładniejszym teście.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W jakie dni było działane? U nas w sumie tylko 2 razy było xD w dzień piku i dzień po![]()
to mój jest walnięty ale godzinę po stosunku się mnie pyta kiedy będzie można testowaća jak mam bóle migrenowe i zwymiotuje to u niego w głowie już na bank ciąż jak nic
nawet ogórka kiszonego nie można prawilnie zjeść bo się głupio uśmiecha.nie wiem co jest gorsze
![]()
Lewego łożaNo mój mąż z poziomu ekscytacji to raczej wyszedł już dawno. Teraz siedzi w etapie rozgoryczenia prędzej.
Ten cykl zaczął mi dyskusją, że ja jestem młoda wciąż i mam dużo czasu na robienie dzieci, ale on już nie do końca bo nie chce być starym ojcem. Mamy trochę różnicy wieku i 0 dzieci na koncie, nawet z lewego łoża.![]()
Właśnie sprawdziłam, zakres badań jest szeroki, wszystkie co były wyżej wymienione obejmujeJa dostałam skierowanie na wszystkie badania jeszcze przed ciążą i miałam je w pakieciewięc to pewnie zależy jaki pakiet masz
Mój chyba nigdy nie wyjdzie bo trwa to już 3 lata z przerwamiNo mój mąż z poziomu ekscytacji to raczej wyszedł już dawno. Teraz siedzi w etapie rozgoryczenia prędzej.
Ten cykl zaczął mi dyskusją, że ja jestem młoda wciąż i mam dużo czasu na robienie dzieci, ale on już nie do końca bo nie chce być starym ojcem. Mamy trochę różnicy wieku i 0 dzieci na koncie, nawet z lewego łoża.![]()
Ja 33, mój chłop 31Mój chyba nigdy nie wyjdzie bo trwa to już 3 lata z przerwamiu nas różnica wieku 6 lat i też żadnych dzieci
mój zawsze się zasłania tym że jego ojciec też miał go późno więc mamy jeszcze dużo czasu
ile macie lat ?
Jak Wy tak szybko umawianie wizyty ?Przecież do ginekologa to są takie terminy , ze szok. Chyba, że korzystacie z tego i mówicie, że wyszły Wam pozytywne testy i beta i chcecie potwierdzić ciążę to wtedy muszą dać szybki termin do 2 tygodni tak ?
Mój chyba nigdy nie wyjdzie bo trwa to już 3 lata z przerwamiu nas różnica wieku 6 lat i też żadnych dzieci
mój zawsze się zasłania tym że jego ojciec też miał go późno więc mamy jeszcze dużo czasu
ile macie lat ?