niezapominajka876
Fanka BB :)
Umówiłam się na niedzielę na proga, bo w poniedziałek nie było już wolnej godziny
więc będę badać 7 dni po Piku, tak jak ostatnio

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może przepisze Cię na 31 maja na testowanie?Ja jakbym miała się opierać na bólu to wczoraj owulacja.
Dziś 36 dzień cyklu o ile to co wzięłam za okres było faktycznie okresem![]()
To może przepisze Cię na 31 maja na testowanie?będziesz jakoś sprawdzać owulację progiem?
Dużo zdrówka i siłyKochana. Mam szpital w domu
Dzisiaj do lekarza , najbardziej boje się znowu szpitala (nie ze mną) . Ze zwykłego katarku niewinnego przerodziło się w ropne zapalenie zatok, gardła i migdałek. Nie śpię od soboty w zasadzie ... Jestem jak robot.
A sikane było ?U mnie temperatura wogóle nie chce spadać więcdalej ma mnie w d...
Nie wiem czy to serio od tego ucha czy dalej gniję w fazie lutealnej tylko o tym nie wiem.
Ostatnio marzłam w nocy trochę to rano miałam niskie temperatury, a dzisiaj po otworzeniu oczu miałam już 36.8 i tak od 5 dni w sumie, bo z dnia na dzień wybiło mi temperature o 0.5 stopniaOd godziny 9 siedzę już ze stanem podgorączkowym, a niby ucho mnie już nie boli.
![]()
I oczywiście, że musiało się to stać jak w końcu wyszło słońce i jest cieplej, no przecież.![]()
Ja mam 14 pinkow płytkowychNie strasz, bo mam 3 pinki ale płytkowe![]()
To ja rano tak miałam z płytkowym pinkiemWyobrazcie sobie… Mowie, a, nasikam na patyk. Moze jakis chujocien chociaz czy cos. Mimo ze wiem, ze z duza doza prawdopodobienstwa nic nie wyjdzie. I co? Mam jakas dziwna serie (tak, wczoraj wieczorem pojebuska sikala) bo bardzo dziwnie absorbuje mocz. Dzisiaj postanowil w ogole ten wklad nie wciagnac moczu wobec czego test jest obsikany, ale dalej nic nie wiem
Po prostu w ogole ta koncowka nie naciagnela moczu. Ech pink test, jak ja cie kocham
![]()