niezapominajka876
Fanka BB :)
Umówiłam się na niedzielę na proga, bo w poniedziałek nie było już wolnej godziny
więc będę badać 7 dni po Piku, tak jak ostatnio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To może przepisze Cię na 31 maja na testowanie?Ja jakbym miała się opierać na bólu to wczoraj owulacja.
Dziś 36 dzień cyklu o ile to co wzięłam za okres było faktycznie okresem![]()
To może przepisze Cię na 31 maja na testowanie?będziesz jakoś sprawdzać owulację progiem?
Dużo zdrówka i siłyKochana. Mam szpital w domu
Dzisiaj do lekarza , najbardziej boje się znowu szpitala (nie ze mną) . Ze zwykłego katarku niewinnego przerodziło się w ropne zapalenie zatok, gardła i migdałek. Nie śpię od soboty w zasadzie ... Jestem jak robot.
A sikane było ?U mnie temperatura wogóle nie chce spadać więcdalej ma mnie w d...
Nie wiem czy to serio od tego ucha czy dalej gniję w fazie lutealnej tylko o tym nie wiem.
Ostatnio marzłam w nocy trochę to rano miałam niskie temperatury, a dzisiaj po otworzeniu oczu miałam już 36.8 i tak od 5 dni w sumie, bo z dnia na dzień wybiło mi temperature o 0.5 stopniaOd godziny 9 siedzę już ze stanem podgorączkowym, a niby ucho mnie już nie boli.
![]()
I oczywiście, że musiało się to stać jak w końcu wyszło słońce i jest cieplej, no przecież.![]()
Ja mam 14 pinkow płytkowychNie strasz, bo mam 3 pinki ale płytkowe![]()
To ja rano tak miałam z płytkowym pinkiemWyobrazcie sobie… Mowie, a, nasikam na patyk. Moze jakis chujocien chociaz czy cos. Mimo ze wiem, ze z duza doza prawdopodobienstwa nic nie wyjdzie. I co? Mam jakas dziwna serie (tak, wczoraj wieczorem pojebuska sikala) bo bardzo dziwnie absorbuje mocz. Dzisiaj postanowil w ogole ten wklad nie wciagnac moczu wobec czego test jest obsikany, ale dalej nic nie wiem
Po prostu w ogole ta koncowka nie naciagnela moczu. Ech pink test, jak ja cie kocham
![]()