reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Ja to chyba już nie będę na czerwcowych/lipcowych bo mąż mój na wyjeździe będzie.
Oczywiście, bzykać będę 🤣 ale nie wiem czy jest sens nakręcać się na testowanie wtedy bo jest duża szansa, że ominiemy peak i tak.
U nas lipiec podobnie narzeczony ma delegacje,pewnie wypadnie w owu.a czerwiec zobaczymy jak się uda z tym sono itd jakie będą zalecenia lekarza

reklama
Mialam Wam pisac wczoraj, ze moze i wklad na siuski do dupy w tych testach, ktore mam ale przynajmniej nie daja chujocieni a dzisiaj hmm
Nie wiem czy to bedzie widac. No i teraz pytanie czy jechac sprawdzic czy dac sobie spokoj.

Załączniki

• IMG_0890.jpeg
    IMG_0890.jpeg
    2,8 MB · Wyświetleń: 89
Mialam Wam pisac wczoraj, ze moze i wklad na siuski do dupy w tych testach, ktore mam ale przynajmniej nie daja chujocieni a dzisiaj hmm
Nie wiem czy to bedzie widac. No i teraz pytanie czy jechac sprawdzic czy dac sobie spokoj.
Ja na tych pinkach miałam fałszywie pozytywne kreski więc zabardzo im nie ufam.a ty nie robiłaś wczoraj bety ?

@iwonakk - jak sytuacja po wczoraj u was? Imprezka urodzinowa była?
Była, udało się do wieczora nieco poprawić humory. Wiem, że niby to "dopiero" 5 miesiąc u nas, ale i tak mi trudno się uśmiechać po kolejnym białym teście.
No i po imprezce nie wystarczyło już sił na seksy - mamy aktualnie sporo spraw w ciągu dnia i padliśmy jak dzieci zaraz po powrocie do domu🤭

Ej ej, ale przecież dziś byłoby dopiero jakieś 8dpo? :-) Ja bym pewnie powtórzyła jutro i jeśli wyjdzie drugi raz to bym sprawdziła 🥰

Była, udało się do wieczora nieco poprawić humory. Wiem, że niby to "dopiero" 5 miesiąc u nas, ale i tak mi trudno się uśmiechać po kolejnym białym teście.
No i po imprezce nie wystarczyło już sił na seksy - mamy aktualnie sporo spraw w ciągu dnia i padliśmy jak dzieci zaraz po powrocie do domu🤭

Fajnie, że trochę się pobawiliście i humory wróciły. 🙂

A z tym "dopiero", jeśli ktoś chce mieć dzieci to nie ma "dopiero" tak naprawdę... Dziwi mnie, że tak się lekko to mówi bo to jest jak "wyluzuj". Zawsze może być przykro po teście i po 1szym staraniu, naturalna sprawa.

reklama
Do góry