poziomkowa00
Fanka BB :)
Wydaje mi się że jak wczoraj z krwi była negatywna to raczej dzisiaj test z moczu by nic nie pokazał.ja bym chyba dopiero jutro skoczyła na betę ewentualnieZerowa. Ale tez test snieznobialy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wydaje mi się że jak wczoraj z krwi była negatywna to raczej dzisiaj test z moczu by nic nie pokazał.ja bym chyba dopiero jutro skoczyła na betę ewentualnieZerowa. Ale tez test snieznobialy.
Dziękuję Kochana@Genadia trzymam kciuki za Twój dzisiejszy przyrost! Daj znać![]()
Będzie dobrze! Seksy są, a to najważniejszeU mnie aplikacja oznaczyła test z wczorajszego wieczora jako pik, robiłam teraz i jest już jaśniejszy względem tego z samego rana. Tak polecałam te testy, a zaczynam powątpiewać czy się faktycznie tak zarąbiście wybarwiają.Ale fakt faktem, że przy piku ta druga kreska zawsze pojawiała mi się od razu a nie po kilku minutach, a tak wczoraj i dziś rano było, więc mam nadzieję, że wszystko jest pod kontrolą. Jutro pójdę na usg potwierdzić. Oczywiście już mam stres i schizuję, że coś zle zgrałam czasowo, mimo że seks był w niedzielę, wczoraj i dzisiaj też będzie.
![]()
Mam nadzieję, ale ja zawsze jestem swoim największym krytykiem i biczuję się, że na pewno mogłam zrobić coś więcej albo lepiejDziękuję Kochana
Będzie dobrze! Seksy są, a to najważniejszeJa teraz tak miałam, że nie wyłapałam typowego pika, kiedy kreska jest taka sama lub ciemniejsza więc albo pik był w nocy albo lipne testy.
Oj znam to, mam podobny charakterMam nadzieję, ale ja zawsze jestem swoim największym krytykiem i biczuję się, że na pewno mogłam zrobić coś więcej albo lepiej![]()
MamaR miała tak właśnie, beta ujemną a na drugi dzień kreska na teście i beta 6...Wydaje mi się że jak wczoraj z krwi była negatywna to raczej dzisiaj test z moczu by nic nie pokazał.ja bym chyba dopiero jutro skoczyła na betę ewentualnie
Nie.bete miała w poniedziałek negatywną a test w środę pozytywnyMamaR miała tak właśnie, beta ujemną a na drugi dzień kreska na teście i beta 6...
A widzisz, mi się wydawało, że to było dzień po.Nie.bete miała w poniedziałek negatywną a test w środę pozytywny