reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Nooo wlasnie. Niby z jednej paczki (fabrycznie zapakowane) a jednak potrafia robic takie numery. Wczoraj nie bylo na tescie nic a nic.
Kurde ja już sama nie wiem jakie są spoko z tych o czułości 10mq (czy jakoś tak). Mam chyba 2 easy home,home check bejbi,diather,vitam, baby boom,hello baby - z tych z niższej i średniej półki cenowej i chyba na tym easy home ,baby boom i hello baby nie miałam ani cienia cienia kreski ani też żółtej od moczu

Na tym poprzednim bardziej było widać, ale ja widzę na obu. Czyli pojechałaś na betę? 🌺 Bardzo Ci życzę żebyś się pozytywnie zaskoczyła. 🙏
A co do testów dziewczyny - w takim razie jakie polecacie? Ja wcześniej miałam testy z Allegro, ale pisałam Wam, że bladą kreskę miałam przy becie 1800 a były o czułości 10 😅 Przy biochemie w desperacji kupiłam Pinka i pokazał normalną jasną kreskę (nie chujocień) przy becie 13. Dlatego wspaniałomyślnie na ten cykl zakupiłam 15 pinków strumieniowych 😂😂😂 i co teraz, okazuje się, że to 💩??
Mnie akurat w przypadku braku ciąży nie zdarzył się chujocień (a nawet trzymam te testy, żeby mieć w razie czego dla porównania).
Wiem, że zawsze prawdę powie beta, ale jak się uda i zaskoczy to muszę jakoś walczyć ze sobą żeby nie świrować tak jak w styczniu. Wtedy badałam betę 6 razy. Psychicznie to wieczne jeżdżenie na badania, kłucie, czekanie na wynik i stres kosztowało mnie tyle, że szkoda gadać.
No to do brzegu - kto na jakie testy sika? Póki mam czas to mogę się jeszcze zaopatrzyć w coś innego niż pinki 😄
Mnie pinki strumieniowe nie oszukały:) jak nie było nic w poprzednich cyklach to było czysto.

Wiecie co, ja w pracy nie mówię że planujemy dziecko bo pracuje od niedawna, dopiero podpisałam umowę na 3 lata, ale dziwnie mi jak dziewczyny z klasy wołają „zobaczysz, wróci po ślubie z dzieckiem w brzuchu” 😆 bo tak planuje zrobić hahaha, powiedzieć o ciąży pewnie dopiero po ślubie, więc liczę że te głupie testy to po prostu przepowiednia 😆

U mnie też ciągle się upominają... ostatnio usłyszałam, żeby brać się do roboty bo bykowe mi w końcu rząd wlepi

reklama
U mnie też ciągle się upominają... ostatnio usłyszałam, żeby brać się do roboty bo bykowe mi w końcu rząd wlepi

Wczoraj zacierałam ręce z radości, że rozpoczyna się nowy cykl bo wieczorem lekko poplamiłam tak wiecie- troche brązu, trochę różu no krwi się jeszcze nie doczekałam. A dziś już jest znowu nic. No zajebiscie. 🙂
Wszystko moja macica już grała, ale nie okres w formie jakiegoś grania na czekanie. 😑 co to k... jest za bieda z nędzą

Do góry