niezapominajka876
Fanka BB :)
Mam wrażenie że ty jesteś takim naszym promyczkiem nadziei i radości w majuAle z dwojga złego lepiej, że tylko w pik niż jak miałby być tylko dzień po. Wiesz, że to większe szanse.Jesteśmy z Tobą, Szefowa!
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam wrażenie że ty jesteś takim naszym promyczkiem nadziei i radości w majuAle z dwojga złego lepiej, że tylko w pik niż jak miałby być tylko dzień po. Wiesz, że to większe szanse.Jesteśmy z Tobą, Szefowa!
![]()
O widzisz, to tego nawet nie wiedziałam. A w laboratorium właśnie kazały mi tak zrobić. Teraz już będę wiedzieć.Tylko, że to niepoprawnie wykonane badanie - cytrynę (sok) pije się na zbicie cukru.
Ostatnio niestety musiałam tak robić i cukier spadł szybciej niż po sztucznej insulinie więc działa.
Edit. I to nie tak, że o 1-2 punkty.
Cukier z prawie 500, spadł na 350 w ciągu 30 minut więc ogromna różnica - właściwie to badanie po wypiciu soku z cytryny dla mnie staje się totalnie nieważne
Właśnie ja chyba miałam dzień po i 3 dni przed, o ile sugerować się testami owu i ta owulacja była w środę, mogła być też w czwartek, wtedy by seks wypadł w owulację, ale osobiście czuję jakoś, że nic z tego.Ale z dwojga złego lepiej, że tylko w pik niż jak miałby być tylko dzień po. Wiesz, że to większe szanse.Jesteśmy z Tobą, Szefowa!
![]()
U mamaR było 9dpo jak wyłapała betę 6
Tak, masz rację, ja nie skojarzyłam, że tam było 9dpo dopiero.No to bez sensu trochę porównanie, ja obstawiam że te 7dpo też miałabym test negatywny, a beta 1.4 xD
A co to za lab? Ja miałam w zeszłym miesiącu w przychodni robione w synevo i mogłam się zalogować dopiero jak dodali wynikiRobilyscie kiedykolwiek w tym laboratorium?
No ale @white_lotus jest chyba 8dpo to może coś wystartowałoNo to bez sensu trochę porównanie, ja obstawiam że te 7dpo też miałabym test negatywny, a beta 1.4 xD