koko.sanka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teścik się ładujeO to dawaj fotę do oceny![]()
Ale od piku owulacja jest dopiero za 24-36h z tego co dziewczyny pisały.U mnie taka sytuacja dzisiaj rano, przed pracą sikłam jeszcze szybko na owulaka. Wiec jeżeli dobrze czułam owulkę pod koniec pracy, to testy by się z nią pokrywały. Tylko ten ból mnie martwi, czy nie zrobiła się torbiel przypadkiem…
U mnie taka sytuacja dzisiaj rano, przed pracą sikłam jeszcze szybko na owulaka. Wiec jeżeli dobrze czułam owulkę pod koniec pracy, to testy by się z nią pokrywały. Tylko ten ból mnie martwi, czy nie zrobiła się torbiel przypadkiem…
Zalezy od dupyTeścik się ładujeale będzie biały jak moja dupa pewnie
I tak i nieAle od piku owulacja jest dopiero za 24-36h z tego co dziewczyny pisały.
a skąd wiesz, że była o 3 w nocy?I tak i nieja wylapalam swój PIK kolo 20, owulacja była w nocy o 3
więc bardzo szybciutko.
To 24-36 a nawet do 48 niektóre źródła podają to najczęściej, ale jak widać nasze ciała są nieprzewidywalne![]()
Hm, a nie jest tak, że może być do 72h nawet? Czyli może być za 5, 15, 20, 24h np…Ale od piku owulacja jest dopiero za 24-36h z tego co dziewczyny pisały.
O ile będzie miał siłyFiu fiu!!! Będzie bzykane dzisiaj.![]()