Paula. sz
Fanka BB :)
Oczywiście będę tu pisać.Jeśli nie jesteś zapisana w czerwcu to pisz tutaj, ten wątek będzie dla Was otwarty. Czekamy z przejęciem na Twoje wiadomości.
Póki sytuacja się nie wyjaśni to tam nie pójdę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście będę tu pisać.Jeśli nie jesteś zapisana w czerwcu to pisz tutaj, ten wątek będzie dla Was otwarty. Czekamy z przejęciem na Twoje wiadomości.
Tak, pracuję teraz w szkole ale wcześniej pracowałam etatowo jako nianiaA to Ty pracujesz i w szkole i jeszcze opiekujesz się czyimiś dziećmi ?
Moja córka właśnie zasnęła, więc idę się uczyc, bo jutro mam egzamin![]()
To samo pomyślałamW sumie dziwne to trochę.
W sensie dlaczego lekarz uznał, żeby zabezpieczać się akurat 7 dni a nie 10 czy 15
Zupełnie nie rozumiem tej logiki
Ja też ale sex nie był od razu bo plamiłam jeszcze .
Czuje się bardzo okresowo więc mam nadzieje że okres zawita i pewnie mnie pokona
No jakby Ci powiedział, że tydzień po prostu odczekać bez seksu, a potem się zabezpieczać do wizyty to okej.
A tak to trochę bez sensu bo przecież wiadomo, że po poronieniu to cykl może być mocno rozjechany, owulacja może być w totalnie losowym momencie, a i mówi się że wtedy łatwiej dużo zajść
Jedynie ja nie wiem czy Ty nie powinnaś być na lekach więc może znowu być niestety bez nich biochemicznano ale dla mnie to ewidentnie nowa ciąża