Kasienkaol
Fanka BB :)
A jak Ci wychodzi wg ostatniej miesiączki, kalkulatory są na necie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziś przy badaniu ginekolog powiedziała że to wczesna ciąża poczatek 6tygodnia chociaż przy tak wysokiej becie myślałam że jest dalej. Ale przed zajściem w ciążę miałam nieregularnie miesiączki więc to może mieć na to wpływ.Przypomnij proszę który tydzień ?
Tam wychodzi 7+1A jak Ci wychodzi wg ostatniej miesiączki, kalkulatory są na necie![]()
Ja dokładnie USG miałam w 7+3 - wtedy długość 1,21cm i serduszko biłoDziś przy badaniu ginekolog powiedziała że to wczesna ciąża poczatek 6tygodnia chociaż przy tak wysokiej becie myślałam że jest dalej. Ale przed zajściem w ciążę miałam nieregularnie miesiączki więc to może mieć na to wpływ.
Zarodek był widoczny ale lekarka sama powiedziała że ma stary sprzęt i ciężko było jej wyostrzyć obrazJa dokładnie USG miałam w 7+3 - wtedy długość 1,21cm i serduszko biło
myślę że wszystko jest dobrzeZarodek był widoczny ale lekarka sama powiedziała że ma stary sprzęt i ciężko było jej wyostrzyć obraz
Zobaczymy co będzie za tydzień
Narazie ogarnęła Mnie panika i niepewność czy wszystko będzie dobrze…
Morfologię analizuje lekarzHej dziewczyny.
Właśnie dostałam część wyników badań z krwi. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień ale może któraś z Was coś podpowie jak to wygląda na tle 5 tygodnia ciąży? Jest się czym martwić?