reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Hej!

Jeżeli jest możliwość to chętnie dołączę na testowanie.

Nie mam dzieci, mam za sobą dwa Biochemy, ale wtedy jeszcze nie było planu na dziecko, raczej podejście, że co będzie to będzie - bez presji.

W tym roku działamy już, żeby bobas się pojawił.

Od początku roku w sumie są starania, podstawowe badania zrobione, na razie jeszcze nic więcej.

W tym miesiącu działam z testami owulacyjnymi i mierzeniem temperatury, ale szczerze mówiąc jestem zielona w tym temacie, powoli zgłębiam wiedzę.

Prawdopodobnie 25.06 była owu, także na 9.07 proszę o zapis na testowanie 😊

reklama
Hej!

Jeżeli jest możliwość to chętnie dołączę na testowanie.

Nie mam dzieci, mam za sobą dwa Biochemy, ale wtedy jeszcze nie było planu na dziecko, raczej podejście, że co będzie to będzie - bez presji.

W tym roku działamy już, żeby bobas się pojawił.

Od początku roku w sumie są starania, podstawowe badania zrobione, na razie jeszcze nic więcej.

W tym miesiącu działam z testami owulacyjnymi i mierzeniem temperatury, ale szczerze mówiąc jestem zielona w tym temacie, powoli zgłębiam wiedzę.

Prawdopodobnie 25.06 była owu, także na 9.07 proszę o zapis na testowanie 😊
Hej 😉
Witamy oby za długo się tutaj nie zasiedziała ✊

U mnie 7 dni po podaniu ovitrelle i ani śladu 2 kreski, w końcu tez mi przeszło nadmierne zmęczenie (bo smeczona jestem dalej ale nie aż tak śpiąca 🤣🤣) i co najważniejsze nie mam juz mdłości bo to było najgorsze

reklama
Do góry