Eveline.eve
Fanka BB :)
Okropność, wiem coś o tym. Mąż miał dwie operacje na te okolice. Najgorszy czas na leczenie w latoNawrót ropnia ..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okropność, wiem coś o tym. Mąż miał dwie operacje na te okolice. Najgorszy czas na leczenie w latoNawrót ropnia ..
To czekamy na wieści!Dzisiaj wybieram się do gina, umówić się co robimy, bo podejrzewam, że istnieje jakaś procedura dla kobiet, które miały problem zajść w pierwszą ciążę![]()
U mnie też ,,zwykli" ginekolodzy nic nie pomogli, dopiero w klinice się mną zaopiekowaliDziewczyny ja dziś dostałam @ .termin na jutro więc lipa
@ mi się przestawiła na co 27 dni.
Umawiam na się do invikty. Czuje się fatalnie . Jakieś badania mam więc coś może poradzą .chodzę tylko po" zwykłych" ginach usłyszę to samo acard clexane jak będzie pozytyw![]()
Nikt nie doszukuje sie czegoś? Każdy olewa?Dziewczyny ja dziś dostałam @ .termin na jutro więc lipa
@ mi się przestawiła na co 27 dni.
Umawiam na się do invikty. Czuje się fatalnie . Jakieś badania mam więc coś może poradzą .chodzę tylko po" zwykłych" ginach usłyszę to samo acard clexane jak będzie pozytyw![]()
A u mnie na odwrót Invimed nic nie pomógł, zrobił tylko badania a mój ginekolog zaradził i po trzech stymulowanych cyklach udało sięU mnie też ,,zwykli" ginekolodzy nic nie pomogli, dopiero w klinice się mną zaopiekowali