Peppcia
Fanka BB :)
Jak @white_lotus będzie za bardzo świrowała w tych obłokach czarnowidztwa to będziemy ją skutecznie sprowadzać na ziemięSygnalizuję wszystkim, że mamy jakieś 18h żeby przygotować się psychicznie na jutro![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak @white_lotus będzie za bardzo świrowała w tych obłokach czarnowidztwa to będziemy ją skutecznie sprowadzać na ziemięSygnalizuję wszystkim, że mamy jakieś 18h żeby przygotować się psychicznie na jutro![]()
12:00 czas start.Sygnalizuję wszystkim, że mamy jakieś 18h żeby przygotować się psychicznie na jutro![]()
Poprosze. Bo na ten moment maz mowi, ze jak jeszcze raz uslyszy „Mateusz nie bedzie wiecej jak 380 a wtedy chujnia” to skoczy z okna.Jak @white_lotus będzie za bardzo świrowała w tych obłokach czarnowidztwa to będziemy ją skutecznie sprowadzać na ziemię![]()
O pieniądze?Wg moich obliczen powinno byc 600juz to ku*wa widze. Z takim tempem to za Chiny ludowe. Jak by co przyjmuje zaklady.
Pewnie, siadajHej dziewczyny. Dowiedziałam się dziś że prawdopodobnie jestem w ciąży, a w nocy wylatujemy na urlop do Chorwacji. Przyszłam tutaj z lipcowych kresek, bo ta ciąża jeszcze nie jest potwierdzona. Beta na dziś to 16, progesteron 25,15, jestem 9/10dpo. Nie mam teraz jak zrobić drugiej bety bo w nocy wylatujemy, przez czas wakacji będę sikać na testy. Czy zgodzicie sie, przez to że ciąża jest niepewna i w sumie wiem od dziś,
żebym jeszcze w sierpniu była z Wami na ławce a później, jeśli wszystko będzie dobrze, przejdę na mamusie kwietniowe. Nie czuję się jeszcze kwietniowa mama, jakoś nie chcę zapeszać, a będę potrzebować wsparcia… to wczesny etap ciąży i wszystko może się wydarzyć.
O piataka! Bo sie teraz ku*wa wszystkie rzucaO pieniądze?bo jak tak to idę jak w dym!!!
Ja totalnie rozumiem to co się dzieje w Twojej głowie, ale też wiem...hmm trochę mi to zajęłoPoprosze. Bo na ten moment maz mowi, ze jak jeszcze raz uslyszy „Mateusz nie bedzie wiecej jak 380 a wtedy chujnia” to skoczy z okna.