Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miło że pytasz, ale czuje się słabo, nie czuje że okres przyjdzie o czasie, humor do dupy, nawet cycki przestały mnie boleć, taki stan depresyjny od trzech dni@ShadowLuna jak tam nastawienie?widzę że jesteś wpisana na jutro
O nieee, przykro mi, mam nadzienie poczujesz się lepiejMiło że pytasz, ale czuje się słabo, nie czuje że okres przyjdzie o czasie, humor do dupy, nawet cycki przestały mnie boleć, taki stan depresyjny od trzech dni
Może implantacja?Mój cykl coś świruje
Wczoraj miałam delikatne plamienie i myślałam, że się rozkręci i będzie okres, a tu plamienie całkiem zniknęło.. ciekawie czy jednak takiego normalnego nie dostanę o czasie![]()
To też mam z tyłu głowy, dlatego rano zrobiłam test, ale pustoMoże implantacja?
Po implantacji test wyjdzie ci gdzieś za 2 dniTo też mam z tyłu głowy, dlatego rano zrobiłam test, ale pusto
To tylko czekać mi zostajePo implantacji test wyjdzie ci gdzieś za 2 dni
Myślę że 10dpo to jeszcze ok na implantacjęTo tylko czekać mi zostaje
Jak do pon nie dostanę to chyba rano test i później skończę na betę, żeby się nie zastanawiać.
Tylko 10 dpo to nie dość późna implantacja ?