reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Jestem po wizycie, nie wygląda to zbyt obiecująco, na lewym jajniku jest parę jajeczek, ale żadne jeszcze nie jest dominujące, może jedno jest trochę większe od reszty, zobaczymy...w poniedziałek mam przyjść jeszcze raz i zobaczymy czy jest szansa na owulację...jeśli tak to jeszcze może w poniedziałek zdążę podać sobie ovitrelle...podłamałam się, jeszcze mój gin powiedział "no te jajniki takie policystyczne"

Jestem po wizycie, nie wygląda to zbyt obiecująco, na lewym jajniku jest parę jajeczek, ale żadne jeszcze nie jest dominujące, może jedno jest trochę większe od reszty, zobaczymy...w poniedziałek mam przyjść jeszcze raz i zobaczymy czy jest szansa na owulację...jeśli tak to jeszcze może w poniedziałek zdążę podać sobie ovitrelle...podłamałam się, jeszcze mój gin powiedział "no te jajniki takie policystyczne"
A który dc, ile mają te pęcherzyki ?

Ale jak się spytałam czy cykl już na straty, to powiedział że mam się nie martwić i że jest jeszcze szansa....no bo kolejny najpewniej będzie z prawego a wtedy to już nie mam szans 😒

Ale jak się spytałam czy cykl już na straty, to powiedział że mam się nie martwić i że jest jeszcze szansa....no bo kolejny najpewniej będzie z prawego a wtedy to już nie mam szans 😒
Na spokojnie, nie jedna z nas miała już bezowulacyjne cykle które potem okazały się bardzo owulacje, pęcherzyki mają jeszcze trochę czasu! Trzeba być dobrej myśli 🩷

reklama
A dlaczego nie masz stymulacji? W ogóle miałaś wcześniej monitoring, żeby podejrzeć jak te pęcherzyki rosną?

Do góry