Nicky95
Fanka BB :)
Ja robię szybko od 7 dc. Ale mam krótkie cykle i zdarzyło mi się mieć peak już 8/9dc.Od którego dnia cyklu robicie testy owu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robię szybko od 7 dc. Ale mam krótkie cykle i zdarzyło mi się mieć peak już 8/9dc.Od którego dnia cyklu robicie testy owu?
A jak z seksem? Co drugi dzień planujecie czy na spontanie? Ja mam dziś 12dc i działaliśmy dzisiaj i tak co drugi dzień będziemy działać aż do niedzieli + w poniedziałek po wizycie, zależy co gin powie i co zobaczy na usg....Ja robię przeważnie od 10dc. Dzisiaj mam 11 DC i zapomniałam zrobić testu przez cały dzieńjutro planuje zrobić, mam nadzieję, że nie zapomnę rano
przynajmniej mniej testów zużyłam
Ale ja peak najwcześniej mam w 14-15dc, ale przeważnie jest później, więc nie mam się co spieszyć.
Kurde dla mnie to też jest mało prawdopodobne...ale często się czyta że codziennie to nie jest za dobrze bo plemniki mogą być słabej jakości, że lepiej co drugi dzień, tak jest optymalniePeak w okolicach 15/16 dc ale robię juz od 10bo to fajne jest.
Jakoś nie umiem uwierzyć ze niby plemniki mogą przeżyć wiecej jak 3 dni wiec chyba najlepiej dzien przed pikiem ( u mnie wychodzi ze owu jest z pikiem)
Wysyłam kawałekMałpa !! Podzielić byś się mogła![]()
Od 2020 roku prowadzę, jest fajnie i nie fajnie, zusy, podatki i inne pierdoly wychodzą mega dużo , także moim zdaniem zależy jakie usługi, przy niektórych trzeba nabić godzin, żeby coś zarobić, a niektóre są bardzo opłacalne przy małym nakładzie finansowym i czasowym.Ooo, no proszę, ale to widzę, że Ty masz własny salon kosmetycznyJak długo w branży ? Ja od 2016 roku. I bardzo lubiłam tą pracę, aczkolwiek trochę jest to zawód niedoceniany i niestety w większości mało płatny ( jeżeli jest się pracownikiem ), szczególnie w małych miastach. Będzie mi brakować pracy w beauty, ale podjęłam 2 lata temu decyzję, że idę w inny kierunek, w mianowicie w Technika Elektroradiologi. Już 2 lata szkoły za mną, jeszcze pół roku. Moja mama od zawsze pracuje w tym zawodzie, więc wiem z czym to się je, wiele razy z mamą byłam przy robieniu badań jak byłam dzieckiem
I własnie dużo teraz potrzebują Elektroradiologow, robota dużo więcej płatna i przyszłościowa.
Niestety życie samo weryfikuje i jak już się ma rodzinę to trzeba patrzeć jednak na to by móc żyć godnie, w nie za najniższą
Dla mnie wgl praca na umowę zlecenie to porażka... Wiadomo, że każdy chce mieć stabilna pracę a nie śmieciówke. Na szczęście w kazdym salonie którym pracowałam to miałam umowę o pracę.
Dopiero 3 DC, liczę od takiego początku okresu a nie plamien, także może jeszcze w tym miesiącu zatestujeA który masz dziś DC ?
Peak w okolicach 15/16 dc ale robię juz od 10bo to fajne jest.
Jakoś nie umiem uwierzyć ze niby plemniki mogą przeżyć wiecej jak 3 dni wiec chyba najlepiej dzien przed pikiem ( u mnie wychodzi ze owu jest z pikiem)
Mam pik między 12-15 dniem cyklu także zaczynam już ok 8-9 dnia wrazie gdyby coś się podziało szybciejOd którego dnia cyklu robicie testy owu?
Zależy, poprzednie miesiące działaliśmy raczej w okresie owulacyjnym, czyli np. 2 dni przed pikiem, w dniu piku i w dniu owulacji, różnie wychodziło. W lipcu co dwa dni, 3 dni przed pikiem, dzień przed pikiem i dzień po piku. My może jutro zaczniemy, nie chcemy za wcześnie zacząć, zeby akurat jak będzie pik i owulacja to, żeby mój dał radę dojśćA jak z seksem? Co drugi dzień planujecie czy na spontanie? Ja mam dziś 12dc i działaliśmy dzisiaj i tak co drugi dzień będziemy działać aż do niedzieli + w poniedziałek po wizycie, zależy co gin powie i co zobaczy na usg....