niezapominajka876
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testowałam. Do puki nie ma @ będę testować. Ale jak narazie wizir
Znów zrobili mi to samo@unikke1 dawaj te piątkowe wyniki jak będą!
Ale piękny prozek! Moje 28.30 się chowaZnów zrobili mi to samo
Wykonali w piątek wieczorem a dzisiaj rano dopiero podpisali
6.08 (Alab)
beta hcg 87,80
progesteron 42,62
8.08 (Diagnostyka)
beta hcg 280
progesteron 42,90
Jeszcze zobaczymy jak będzie dzisiaj z diagnostyki, ale mam nadzieję że będzie dobrze![]()
Ja powtórzyłam dzisiaj też, już chcę mieć spokojna głowę.Ale piękny prozek! Moje 28.30 się chowamyślałam czy dziś powtórzyć progesteron ale chyba odpuszczę, szkoda mi kasy
![]()
Powodzenia!Ja dzisiaj wybieram się do gina czy miałam owulacje, a może jeszcze jajeczko nie pękło i zdąży mi podać ovitrelle prawdę mówiąc to liczę na to, bo dzięki temu będziemy mieli zwiększone szanse na poczęcie![]()
No piękne wynikiZnów zrobili mi to samo
Wykonali w piątek wieczorem a dzisiaj rano dopiero podpisali
6.08 (Alab)
beta hcg 87,80
progesteron 42,62
8.08 (Diagnostyka)
beta hcg 280
progesteron 42,90
Jeszcze zobaczymy jak będzie dzisiaj z diagnostyki, ale mam nadzieję że będzie dobrze![]()
Oby była udana wizytaJa dzisiaj wybieram się do gina czy miałam owulacje, a może jeszcze jajeczko nie pękło i zdąży mi podać ovitrelle prawdę mówiąc to liczę na to, bo dzięki temu będziemy mieli zwiększone szanse na poczęcie![]()