niecierpliwamatka
Fanka BB :)
A sika się o trzeciej, pamięta ktoś o tym jeszcze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My dopiero zaczynamy.Rozumiem co masz na myśli i brzmi to bardzo podniośle. Przypomnij - ile się staracie?
Zmierzam do tego, żebyś pomyślała czy byłabyś w stanie coś takiego poradzić osobom, które stoją w kolejkach w klinikach. Albo chociażby dziewczynom będącym na stymulacji, gdzie wszystko musi być czasowo perfekcyjnie dograne. Że to byłby dobry pomysł, żeby sobie z partnerami randki planowali, a nie uprawiali seks z obowiązku? No niestety, cytując klasyka - życie to nie bajka.
Przepraszam za dosadność, bo wiem, że nie napisałaś tego w złej intencji. Ale zachęcam do minimum refleksji - to co napisałam stanowi codzienność dla większości dziewczyn regularnie uczestniczących w tym wątku. Tutaj naprawdę mało kto trafia z przypadku. A takich rad jak piszesz fajnie się słucha na początku, później to czcze gadanie.
Na pierwszym zdjęciu faktycznie widzę cień. Ja nie z tych, którzy będą robić złudne nadzieję, ale jeśli czujesz, że coś mogłoby być na rzeczy, to zrób betę.Pierwszy raz zrobiłam inne testy... Pierwszy raz zobaczyłam cokolwiek poza bielą. Nie ciesze się, jestem już solidnie w terminie miesiączki, 32 dc, jakby była ciąża to by była lepsza kreska a nie jakiś chujocieńJeszcze bardziej jestem zła że sikłam i zrobiłam sobie nadzieję.
Dlatego po prostu proszę miej na uwadze to co napisałam na przyszłość.My dopiero zaczynamy.
I tak jak napisałaś złej intencji nie mam i wiem że napisać z boku to jest łatwo![]()
Pamiętaj,że zawsze owulacja mogła się poprzesuwać i wcale nie jesteś w terminie miesiączki tylko nadal przed niąPierwszy raz zrobiłam inne testy... Pierwszy raz zobaczyłam cokolwiek poza bielą. Nie ciesze się, jestem już solidnie w terminie miesiączki, 32 dc, jakby była ciąża to by była lepsza kreska a nie jakiś chujocieńJeszcze bardziej jestem zła że sikłam i zrobiłam sobie nadzieję.