kin28
Fanka BB :)
Ja miałam dwa razy nanoplastię, super zabieg, będę powtarzać na pewno
Aminoplastiacokolwiek miałoby to oznaczać
mówię że ide w ciemno
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aminoplastiacokolwiek miałoby to oznaczać
mówię że ide w ciemno
![]()
Czy coś tam jest? Dla nas to już jest prawilna kreska, leć na betęZatestowalam dzisiaj bo już nie mogę wytrzymać. Jestem 12dpo. Sama nie wiem czy coś tam jest czy to mój mózg mnie oszukuje?!?
Jak dzisiaj masz 32dc, a owulacja była np w 22dc to dzisiaj byłoby 10dpo i taka kreska jak najbardziej byłaby okejJa się tylko gorzej rozczarowałam tym testem, wiedziałam że niepotrzebnie dokupiłamLepiej w domu nie mieć zapasów
Czekam na okres i tyle, nie będę sobię robić złudnych nadziei![]()
Chyba kojarzę że Ty masz krótkie cykle.załapiesz się na jeszcze jedno sikanie w tym miesiącu ?Heeej Wszystkim
Witam się z Wami w pierwszym dniu @! Ale jak to mówią, nowy cykl, nowe szanse! Także szable w dłoń i walczę dalej!
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze sikańce!
Miłego dzionka Kochane![]()
9dpo niektóre dziewczyny miały już cienie.ale najpewniej zacząć od 10dpo z szansą że coś się może pokazać.ale wszystko zależy od tego kiedy będzie implantacjaDzień dobry dziewczyny@WIKTORIA93 no ja widzę wyraźnie!
Mam pytanie do Was, od kiedy najlepiej testować? Jestem prawdopodobnie 8dpo, ale chyba to za wcześnie... Kiedy zaczynacie zazwyczaj?
Niee jutro powtórze testNo przecież tam to krecha jak stąd w Bieszczadyidziesz na betę ??
![]()