Karolinalina
Fanka BB :)
Dla mnie nie ma różnicy czy bliźniaki czy pojedyncza ciąża aby cokolwiek byłoCo do blizniakow, moj maz bardzo by chcial, ja nieale sama jestem z blizniakow, wiec wiem z czym to sie je z pozycji dziecka
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dla mnie nie ma różnicy czy bliźniaki czy pojedyncza ciąża aby cokolwiek byłoCo do blizniakow, moj maz bardzo by chcial, ja nieale sama jestem z blizniakow, wiec wiem z czym to sie je z pozycji dziecka
![]()
Dla mnie nie ma różnicy czy bliźniaki czy pojedyncza ciąża aby cokolwiek byłoczłowiek jak musiałby to sobie by ze wszystkim poradził,ale nie ukrywam że bliźniaki były by dobrze,już mój wiek nie ten na dzieci,więc staramy się ostatnie miesiące albo wyjdzie albo odpuszczamy
A ile dni minęło od podania ovitrelle ?U mnie za przeproszeniem gowno, okres mi się zaczął. Znowu to samo. Nawet nie wytrzymał dwóch tygodni od ovitrelle nawet nie miałam okazji zrobić testu i już wiem że nic. Boże drogia taka miałam naiwna nadzieję, że aż trzy jajeczka to może chociaż jedno się uda… jak trzy miesiące starań w jednym… a tu nic… mi się chyba nigdy nie uda naprawdę. Tak płodna jak w tym cyklu to nie byłam jeszcze. I tak zrobię w poniedziałek test pro forma żeby zobaczyć tę paskudną biel. Ale już wiem że
![]()
12 dni, w poniedziałek 29.09 wieczorem podawałamA ile dni minęło od podania ovitrelle ?
Hm..a to taki normalny okres ? Wypadałoby że to jakieś 10dpo.chyba że masz taka krótką fazę lutealną ?12 dni, w poniedziałek 29.09 wieczorem podawałam
U mnie za przeproszeniem gowno, okres mi się zaczął. Znowu to samo. Nawet nie wytrzymał dwóch tygodni od ovitrelle nawet nie miałam okazji zrobić testu i już wiem że nic. Boże drogia taka miałam naiwna nadzieję, że aż trzy jajeczka to może chociaż jedno się uda… jak trzy miesiące starań w jednym… a tu nic… mi się chyba nigdy nie uda naprawdę. Tak płodna jak w tym cyklu to nie byłam jeszcze. I tak zrobię w poniedziałek test pro forma żeby zobaczyć tę paskudną biel. Ale już wiem że
![]()
Nie, plamienie, ale ja zawsze mam dwa dni plamienia przed okresem i to plamienie się rozkręca. I lekarz mi mówi żeby się tym nie przejmować. W zasadzie oboje lekarzy u których się konsultowałam. Więc mam plamienie które zawsze mi się pojawia dwa dni przed okresem i się nawet nie łudzę że to coś innego.Hm..a to taki normalny okres ? Wypadałoby że to jakieś 10dpo.chyba że masz taka krótką fazę lutealną ?