ja sobie nawet facelle kupiłam bo byłam w rosku ahahah
Też bym kupiła ale teraz to mi się nie przydadzą już
Ale! Zamiast na frytki po następnym transferze pojadę do Rosska po Facelaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja sobie nawet facelle kupiłam bo byłam w rosku ahahah
Nie wiem czy dotarla na jakies mamuski, majowe, xzy czerwcowe?Ja mam jeszcze takie pytanie - wie któraś z Was co się stało z naszym pierwszym październikowym serduszkiem? Żuberek1? Konto jest usunięte, mam nadzieję, że to nie oznacza niczego złego.Jak ktoś ma info spod lady to proszę dać znać.
Z tego co patrzyłam to nieNie wiem czy dotarla na jakies mamuski, majowe, xzy czerwcowe?
Pamietaj- hurtemTeż bym kupiła ale teraz to mi się nie przydadzą już
Ale! Zamiast na frytki po następnym transferze pojadę do Rosska po Facelaki![]()
Kurcze to nie wiem… nie wyglada to dobrze, ale oby po prostu wylogowala sie, bo chce w spokoju przezyc ten moment..Z tego co patrzyłam to nie![]()
Oby, ale jednak intuicja mówi mi co innego.Kurcze to nie wiem… nie wyglada to dobrze, ale oby po prostu wylogowala sie, bo chce w spokoju przezyc ten moment..
Albo objawy ja dojechaly i nie ma kiedy..
Mi tez, ale wole jej dzisiaj nie sluchac…Oby, ale jednak intuicja mówi mi co innego.![]()
Te testy mają dość widoczna kreskę parowania. Ale tutaj ewidentnie to pozytywny test
Zamiast eterycznychMam bogatą kolekcję eterycznych to jak mnie przygarniecie to sie nimi podzielę!![]()