Hej dziewczyny, mam pytanie dot termometrów. Używacie takiego zwykłego, czy jakiegoś specjalnego do owulacji?
Cyfrowy, z dwoma miejscami po przecinku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny, mam pytanie dot termometrów. Używacie takiego zwykłego, czy jakiegoś specjalnego do owulacji?
Nigdy nie wiadomo kiedy jakis przystojny hydraulik zgubi drogę do wyjścia i zaczai się w sypialniNiby tylko odliczenie do dwoch, ale mozna sie pomylic![]()
Wyobrazilam sobie swojego hydraulika, ktory robil odplywy.. nie chce, zeby nigdzie bladzil..Nigdy nie wiadomo kiedy jakis przystojny hydraulik zgubi drogę do wyjścia i zaczai się w sypialni
Niestety też mam pecha do specjalistów, ostatnio był taki pan emeryt co sobie dorabiaWyobrazilam sobie swojego hydraulika, ktory robil odplywy.. nie chce, zeby nigdzie bladzil..
Nawet randomowe anonimy z trzema postami na forum z czego wszystkie o ich teście mają test pozytywny a ja nie mogę xD
Witam wszystkich ja zmęczona, głównie życiem. Jutro drożność. Trochę się boję.
Az sprawdzilam i dokladnie taki sobie wybralamCyfrowy, z dwoma miejscami po przecinkupolecam termometr Microlife mt16c2
![]()
oo dziękuję, muszę się wyposażyć w jakiś porządny, bo ja już nic nie ogarniam z tych moich pomiarów..Cyfrowy, z dwoma miejscami po przecinkupolecam termometr Microlife mt16c2
![]()
Cześć, odsyłam do regulaminu - to wątek wyłącznie dla zapisanych osób, a nie oceny przypadkowych testów.Dziewczyny ratunku,
Testowa czy coś pozytywnego?
Pink strumieniowy super czuły. W obu kreski po 2/4 min. Mocz wieczorny.
Troszkę ciągnie mnie podbrzusze, ale minimalnie. Ok 13/14 dni po owu.
Ja nie jestem w stanie patrzeć na te wykresy, od razu mi się włącza jakaś trauma z matematyki w szkoleoo dziękuję, muszę się wyposażyć w jakiś porządny, bo ja już nic nie ogarniam z tych moich pomiarów..