Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
PrzepraszamCześć, odsyłam do regulaminu - to wątek wyłącznie dla zapisanych osób, a nie oceny przypadkowych testów.
Może nie jestem mistrzem jak @Hermeneg ale jak dla mnie to całkiem dobrze wyglądający wykres - nie wiem co Ci się w nim nie podoba.![]()
Ja nie jestem w stanie patrzeć na te wykresy, od razu mi się włącza jakaś trauma z matematyki w szkolejeśli na wykresie nie ma pieniędzy i nie są to spadki i wzrosty cen akcji spółek w które inwestuje to mój mózg się wyłącza
![]()
Zabrzmiałam jak jakiś rekin biznesu, prawda jest taka że czasem jak mi zostaną jakieś drobne na revolucie to przelewam na konto inwestycyjne i kupuje akcje firm które mają ładne Logo. Nie mam siły tego analizować i się w to patrzeć. Mój mąż jest wkręcony ja tylko jakieś grosze wrzucam i czasem głupi ma szczęście![]()
Podejrzewam że nie, faceci, co oni tam wiedzą……..Rekin biznesu mnie zawsze bawi
Mój mąż też inwestuje ale nie wiem czy wybiera firmy z ładnym logo![]()
Podejrzewam że nie, faceci, co oni tam wiedzą……..![]()
oo dziękuję, muszę się wyposażyć w jakiś porządny, bo ja już nic nie ogarniam z tych moich pomiarów..
Zawsze po obudzeniu, ale wstaję czasem o innej godzinie, tj, czasem 5:50, czasem 7, 8..Mierzysz codziennie o tej samej porze?![]()
Zawsze po obudzeniu, ale czasem wstaję o innej godzinie, tj, czasem 5:50, czasem 7, 8..