kami1094
Fanka BB :)
Wpisuję serduszko. Myślę, że czas pójść na mamusie.Ooooo jak było biało to było biało aż zgroza, a jak już coś zkiełkowało to na całegojestem ciągle przed terminem miesiączki, wychodzi 3+6. Przyrost w czwartek, hmmm....
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wpisuję serduszko. Myślę, że czas pójść na mamusie.Ooooo jak było biało to było biało aż zgroza, a jak już coś zkiełkowało to na całegojestem ciągle przed terminem miesiączki, wychodzi 3+6. Przyrost w czwartek, hmmm....
![]()
Gratulacje, piękna betaOoooo jak było biało to było biało aż zgroza, a jak już coś zkiełkowało to na całegojestem ciągle przed terminem miesiączki, wychodzi 3+6. Przyrost w czwartek, hmmm....
![]()
Pięknie, gratulacjeOoooo jak było biało to było biało aż zgroza, a jak już coś zkiełkowało to na całegojestem ciągle przed terminem miesiączki, wychodzi 3+6. Przyrost w czwartek, hmmm....
![]()
Ja w pierwszej ciąży miałam betę ponad 1000 w dzień spodziewanej miesiączkiDziewczyny, już nie raz było to pisane, ale przypomnę - wynik bety nie świadczy o mnogiej owulacji/ciąży, jeśli już to można bardziej to szacować po progesteronie (i nie mam tu na myśli wyników rzędu 30), ale też wcale niekoniecznie. U każdego te przyrosty są inne, ważne żeby były powyżej 66% i „tyle”.
![]()
Właśnie nie, bo mi lekarz powiedział, że to nie ma potrzeby.Omg to mega fantastyczny wynikbosko! A progesteron badałaś?
Tego narazie nie wie niktej to ten wynik jest aż niesamowity!czy to była podwójna owulacja?
![]()