Naprawdę nie miałam nic złego na myśli. Niefortunnie to napisałamNie przejmuj się komentarzami tutaj. Odpoczywaj spokojnie. Są osoby, które naprawdę cieszą się z Twojej ciąży, śledziłam kreski dla Ciebiewysiedziałaś swoje, teraz cała Nasza drużyna będzie na mamuśkach
trzymam kciuki
![]()
reklama
93kora
Moderator
Wtrące się.Nie przejmuj się komentarzami tutaj. Odpoczywaj spokojnie. Są osoby, które naprawdę cieszą się z Twojej ciąży, śledziłam kreski dla Ciebiewysiedziałaś swoje, teraz cała Nasza drużyna będzie na mamuśkach
trzymam kciuki
![]()
Nie cała okej? Są Dziewczyny z takim samym stażem Paula, Kami, Poziomka to np (czasami warto się z 10 razy zastanowić nad tym co się napisze) .... Nie wypowiadaj się bo nikt jej źle nie życzy ani nie życzył jakbyś widziała i cofnęła się o parę stron, dziewczyna się zreflektowała
@Patii26 , bardzo mocno trzymam kciuki za przyrost
I pamiętajcie czasami warto się zastanowić co się pisze.
Przepraszam @kami1094 ale musiałam wejść i napisać
niezapominajka876
Fanka BB :)
Chodzi o to, że we 3 przyszłyśmy w tym samym czasie na kreski, została tylko Pati, to była „Nasza” ekipaWtrące się.
Nie cała okej? Są Dziewczyny z takim samym stażem Paula, Kami, Poziomka to np (czasami warto się z 10 razy zastanowić nad tym co się napisze) .... Nie wypowiadaj się bo nikt jej źle nie życzy ani nie życzył jakbyś widziała i cofnęła się o parę stron, dziewczyna się zreflektowała.
@Patii26 , bardzo mocno trzymam kciuki za przyrost. I za resztę również, mam nadzieję
, że pójdziecie szybko na Mamuśki a te są dłuższym stażem już tutaj przytulam do serca
znam ten ból.
Przepraszam @kami1094 ale musiałam wejść i napisać![]()
93kora
Moderator
Ja Ci coś powiem.Chodzi o to, że we 3 przyszłyśmy w tym samym czasie na kreski, została tylko Pati, to była „Nasza” ekipajak ja odeszłam na mamusie to Pati pisała że została jako ostatnia z naszej ekipy, wtedy nikt jej nie wypomniał że przecież jeszcze dużo dziewczyn siedzi na kreskach
dlatego teraz to wtrąciłam.
Każda tutaj sobie "wysiaduje" . Nie ma nic w tym złego, że miałyście jakąś tam swoją ekipę, serio. Ale zastanów się 2 razy za nim 2 raz coś napiszesz albo jak piszesz to najpierw przeczytaj i kliknij .
Jak widzisz i loumarie i ja również pogratulowałyśmy, jednak z dystansem i poszanowaniem co do reszty dziewczyn. Dalsza konwersacja nie ma sensu w tym temacie ze względu na szacunek do reszty dziewczyn .
Cukierkowa26
Zaciekawiona BB
Paula. sz
Dokładnie powinna się ugryźć w palce zanim coś napisze.Wtrące się.
Nie cała okej? Są Dziewczyny z takim samym stażem Paula, Kami, Poziomka to np (czasami warto się z 10 razy zastanowić nad tym co się napisze) .... Nie wypowiadaj się bo nikt jej źle nie życzy ani nie życzył jakbyś widziała i cofnęła się o parę stron, dziewczyna się zreflektowała.
@Patii26 , bardzo mocno trzymam kciuki za przyrost. I za resztę również, mam nadzieję
, że pójdziecie szybko na Mamuśki a te są dłuższym stażem już tutaj przytulam do serca
znam ten ból.
Przepraszam @kami1094 ale musiałam wejść i napisać![]()
Ja tu siedzę trochę i to jest niezbyt fajne takie coś czytać..nikomu nie zazdroszczę ciąży ale to nie miejsce by takie cos pisać...
kami1094
Nie bardzo umiem w konwenanse, więc powiem wprost - od kilku miesięcy z każdym Twoim wpisem upadają resztki mojej sympatii do Ciebie, co naprawdę piszę ze smutkiem.Chodzi o to, że we 3 przyszłyśmy w tym samym czasie na kreski, została tylko Pati, to była „Nasza” ekipajak ja odeszłam na mamusie to Pati pisała że została jako ostatnia z naszej ekipy, wtedy nikt jej nie wypomniał że przecież jeszcze dużo dziewczyn siedzi na kreskach
dlatego teraz to wtrąciłam.
Prostując - każdy tu życzy dobrze Pati i nikt nie napisał nic złego.
Proponuję na przyszłość być równie wyrozumiałym dla innych jak dla siebie samej i mieć na względzie różne punkty widzenia.
zielonapac94
Aktywna w BB
Są znieczulenia dla kobiet w ciąży wtedy są bez adrenaliny no czysta mepiwakaina.W.ogole to.jeszcze jest taka lipa, że na środę za tydzień mam wizytę u dentysty umowioną na wyrwanie siódemki. Albo teraz albo za 3 miesiące dopieroząb jest zabezpieczony. Bo nie da rady zrobić w nim kanałówki.
No i co Wy o tym myślicie. W weekend owulacja. I 5-6 dni po owu gdzie już będzie moze zagnieżdżenie, ja dostanę mocne znieczulenie na wyrwanie? (haha ale optymistka co niiiieeeee?).
Z drugiej strony no co, przecież przed okresem nie wiadomo czy ciąża jest, to też tak zakładać co miesiąc to słabo
Więc zawsze możesz powiedzieć że już jesteś żeby dał inne znieczulenie
reklama
Paula. sz
Napisałaś to co większość osób myśli. Jesli tu dluzej siedzi to wiadomo o co chodzi ,Nie bardzo umiem w konwenanse, więc powiem wprost - od kilku miesięcy z każdym Twoim wpisem upadają resztki mojej sympatii do Ciebie, co naprawdę piszę ze smutkiem.
Prostując - każdy tu życzy dobrze Pati i nikt nie napisał nic złego.
Proponuję na przyszłość być równie wyrozumiałym dla innych jak dla siebie samej i mieć na względzie różne punkty widzenia.
Rozumiem że ciąża etc ale widać gołym okiem jak myślenie co niektórym się zmienia wraz z ciążą
Brak empatii wobec innych kobiet.
Przykre to jest